Özel öğrencilerden gururlandıran başarı

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün işbirliğiyle düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Futsal Şampiyonası ve Milli Takım seçmeleri turnuvasın

Çerkezköy 17.12.2013 15:10:00 0
 Özel öğrencilerden gururlandıran başarı
DÖRDÜNCÜLÜK KAZANDI
 
Bursa’da geçtiğimiz hafta düzenlenen Türkiye Futsal Şampiyonası ve Milli Takım seçmeleri turnuvasında Çerkezköy’e dördüncülük ile dönen Çerkezköy Serkan Müjgan Karagöz Özel Eğitim ve Meslek Eğitim Merkezi öğrencileri için okulda ödül töreni düzenlendi. Dün saat 11.30’da düzenlenen programa okulu yaptıran hayırsever Serkan Karagöz ile eşi ve Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Serdar İş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 
“ TURNUVAYA KATILDIK”
 
Ödül töreninde konuşan Serkan Karagöz “Çerkezköy Serkan Müjgan Karagöz Özel Eğitim ve Meslek Eğitim Merkezi olarak Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün işbirliğiyle düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Futsal Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerine katıldık. Takımımızın başında Okul Müdür Yardımcısı Rızvan Öztürk, Beden Eğitim Öğretmeni Levent Temelli yer alırken, futbolcularımız beşer kişilik oynanan turnuvaya ikisi yedek yedi oyuncu ile katıldı. Bir oyuncumuz ise sakatlığı nedeniyle turnuvaya gidemedi “ dedi.
 
“GURUR DUYDUK”
 
Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Karagöz “Özel Sporcular Türkiye Futsal Şampiyonası’na ilk kez katılıp dördüncü olmak büyük başarıdır. Turnuvaya 17 ilden 25 takım katıldı. Öğrencilerimizi bu başarıyı yakaladıkları için gönülden tebrik ediyorum. Onları ayrı ayrı gözlerinden öpüyorum. Bu çocuklar bizler için çok önemlidir. Onlarla gurur duyduk ve duymaya da devam edeceğiz” ifadesini kullandı.
 
“BENİM İÇİN HEPSİ AYRI BİR DEĞERDİR”
 
Karagöz “Bu turnuvada üzüldüğümüz bir nokta da var. Bu konu Çerkezköy’lü olarak herkesi üzecektir. Biz bu şampiyonaya Çerkezköy’de engelliler kulübü olmadığı için buradan da bir kulüp ile katılamıyoruz. Silivri’de bulunan bir engelli kulübü ile turnuvaya katılıyoruz ve onların adına yarışıyoruz. Konunun acı tarafı da budur. Bundan dolayı üzüntü duyduk. Niye bu turnuvada Çerkezköy daha iyi söz sahibi olmasın? Çocuklarımızdan bir tanesi hasta olmasaydı kesinlikle Türkiye ikinciliği garantiydi.  Takımın en iyi oyuncusu Sabri hastalığı nedeniyle katılamadı. O olsaydı Türkiye birinciliğini kaptırmazdık. Onun
sıkıntısını yaşadık.Tüm çocuklarımızı benim için hepsi ayrı bir değerdir” dedi.
 
“KULÜP İÇİN BAŞVURU YAPTIK”
 
Çerkezköy’de kulüp kurma adına girişimlerde bulunduklarını kaydeden Karagöz “Biz bundan sonra Çerkezköy’de özürlüler ile ilgili kulüp olmadığı için öğrenci arkadaşlarımız ile karar verip Serkan-Müjgan Karagöz Özel Eğitim Merkezi olarak bir spor kulübü kurmaya karar verdik. Bununla ilgili başvurular yaptık ve onun tamamlanmasını bekliyoruz. Bir dahaki şampiyonaya Çerkezköylüler olarak katılırız. Bu da sizleri ve bizleri mutlu edecektir. Çocuklarımızı küçücük de olsa ödüllendirmek istedik. Ben Serkan Karagöz ve eşim Müjgan Karagöz ile birlikte çocuklarımıza ve hocamıza birer çift ayakkabı ile ödüllendirmek istiyoruz” diye konuştu.
 
ÇOCUKLARI ÖDÜLLENDİRDİ
 
Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz de “Bu şampiyonada büyük başarı elde ederek okulumuzu ve Çerkezköy’ü gururlandıran sporcu kardeşlerimizin hepsini teker teker tebrik ediyorum. Kulübümüzün de kurulmasında Çerkezköy’lü iş adamlarının ve hayırseverlerimizin desteğini bekliyoruz” dedi. Konuşmaların ardından hayırsever Serkan Karagöz tarafından Beden Öğretmeni Levent Temelli ve sporculara spor ayakkabı hediye edildi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10