Edirnespor zor da olsa kazandı

Çerkezköy Haber- Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta haftaya lider durumda giren Edirnespor Gençlik Kulübü evinde konuk ettiği Yalovaspor’u iki golle geçmesini bildi.

17.12.2013 18:53:00 0
 Edirnespor zor da olsa kazandı
EDİRNE’DE OYNANDI
Edirne 25 Kasım Stadyumunda Pazartesi günü oynanan karşılaşmayı Nihat Hartlı yönetirken, yardımcılıklarını ise Bilal Yılmaz, Mehmet Öztürk ve Murat Badur yaptı. Edirnespor Gençlik Kulübü karşılaşmaya İlkay, Semih, Tayfun, Volkansel, Mehmet, Celalettin, Orhan, Uğur, Ali Tayfun, Turgut, Pamir kadrosu ile çıkarken, Yalovaspor ise Muzaffer, Emre, Arif, Yusuf, Beyazıt, Nazım, Emre, Gökhan, Şeref, Baha, Osman kadrosu ile çıktı.
 
İKİ GOLLE KAZANDI
Edirnespor Gençlik zayıf rakibi Yalovaspor karşısında zorlandı. Maça hızlı başlayan ve akın üzerine akın tazeleyen Sarı kırmızılılar Muzaffer’in koruduğu kaleyi 73.  dakika geçemedi.
İlk yarıda 2 gol bulan ancak ofsayt gerekçesi ile golleri iptal edilen Edirnespor Gençlik Kulübünün şutları kaleci ve direklerden döndü. Şansın bir ilk yarı yaşayan ve golü bulamayan Edirnespor Gençlik Kulübü ikinci yarıya da hızlı başladı.İkinci yarıda da Yalovaspor varlık gösteremedi. Ancak Sarıkırmızılılar fırsatlardan yararlanamadı. Gününde olan ve oldukça başarılı kurtarışlar yapan Kaleci Muzaffer  ikinci yarıda oyuna giren Ramazan’ın golüne engel olamadı. Sert bir şut atan Ramazan’ın golüne defans engel olmak istemesine rağmen hakem topun kalenin içinden çıkarıldığını belirterek orta noktayı gösterdi. Bu dakikadan sonra akınlarını sıklaştıran Sarıkırmızılılar ataklardan sonuç alamadı. 90 dakika Edirnespor Gençlik’in 1-0 üstünlüğü ile sona ererken, 4. hakem 5 dakika uzatma verdi. Uzatma dakikalarında sol kanattan rakip kaleye inen Orhan klasına yakışır bir hareketle topu ağlara gönderdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Edirnespor Gençlik Kulübünün 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10