SGM’nin bir yıllık çalışmaları değerlendirildi

Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nde (SGİM), yapılan toplantıda 2013 yılının genel değerlendirmesi yapıldı.

Tekirdağ 18.12.2013 14:26:00 0
 SGM’nin bir yıllık çalışmaları değerlendirildi
DİĞER SGM’LERDE DE YAYGINLAŞTIRILACAK
 
İl Müdürlüğü toplantı salonunda İl Müdürü Mahmut Kotan başkanlığında gerçekleşen toplantıya, İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürleri katıldı. Toplantıda, tüm merkezlerde işveren uygulamalarının başlamasında son durum, il müdürlüğü, Çorlu ve Çerkezköy SGM’de yürütülmekte olan işveren hizmetlerinin vatandaş odaklı hizmet ve yerinden hizmet vermek amacıyla Hayrabolu, Malkara ve Şarköy SGM’lerde yaygınlaştırılacağı ifade edildi.
 
HEDEFLERİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN DAHA TİTİZ ÇALIŞILMALI
 
Doküman yönetim sisteminin aktif olarak kullanacağını belirtilirken, bürokrasinin ve postada geçen sürenini getirdiği zaman kaybının en aza indirilmesi konusundaki hedeflerinin 2014 yılında devam edeceği ifade edildi. 2013 yılı içerisinde taşra performans hedeflerinin gerçekleştirilmesi anlamında grubunda birinci olarak başarı gösteren İl Müdürlüğü’nün, 2014 yılı performans hedefleri ve yerel hedeflerinin gerçekleşmesi için titizlikle çalışılması gerektiği belirtildi.
 
GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
 
Kamu hizmet standartlarının yerine getirilmesi, vatandaş odaklı hizmet anlayışı bilinci ile hareket edilmesi, güler yüzlü ve çözüm odaklı hizmet veren bir kurum olmanın gerektirdiği çalışma tarzı yürütülmesi gerektiği belirtilen toplantıda emekli banka değişikliği işlemlerini tüm merkezde yapılması, ekim ve kasım istatistiklerini değerlendirmesi ve diğer gündem maddeleri görüşüldü. Toplantıya, Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mahmut Kotan, Müdür Yardımcıları Üzeyir Yitik, Yaşar Esen, Mehmet Enes Erol, Güler Dülger, Çorlu Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Remzi Altındağ, Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Yücel İnce, Hayrabolu Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü adına Şef Mücella Özçelik, Malkara SosoyalGüvenlik Merkez Müdürü Ünal Kahraman ve Şarköy Sosyal Güvenlik Merkez Müdür Yardımcısı İshak Marangoz katıldı.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10