Lüleburgazspor kayıplarda

Bölgesel Amatör Ligi 11.Grupta mücadele eden Lüleurgazspor, ligin on ikinci haftasında dün, Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu’nda Babaeskispor’u ağırladı. Bir penaltı, bir kırmızı kartın çıktıÄ

18.12.2013 17:35:00 0
 Lüleburgazspor kayıplarda
PAZARTESİ GÜNÜ OYNANDI
 
Pazartesi günü oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Lüleburgazspor Serkan Erbay, Tugay Sülün, Bayram Ülker, Seyfettin Ereslan, Mert Üstüntanır, Koray Umur,Berkcan Ertene, Murat Yeşilnar, Cenker Pehlivan, Onurhan Seven, Ceyhun Elmas kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Babaeskispor ise Gökay İspay, Yusuf Yapak, Emre Danışman, Sinan Böker, Samet Tosun, Melih Yıldız, Metin Erdem, Mehmet Aydın, Ali Rıza Gündüz, Halit Aras Kuyucuoğlu, Dağıştan Saçu kadrosu ile çıktı.
 
ÖNE GEÇTİ
 
Maça hızlı başlayan Lüleburgazspor, henüz ikinci dakikada Cenker ile mutlak bir gol pozisyonundan faydalanamadı. Ceza sahası içinde bomboş kalan Cenker’in vuruşunda top auta çıktı. İlerleyen dakikalarda baskısını arttıran Babaeskispor, 28.dakikada penaltı vuruşu kazandı. Penaltı vuruşunu kullanmak için topun başına geçen Ali Rıza topu ağlarla buluşturdu ve Babaeskispor 1-0 öne geçti. İlk yarı 1-0 Babaeskispor’un üstünlüğü ile tamamlandı.
 
FARK İKİYE ÇIKTI
 
İkinci yarıya iki takım da kontrollü bir oyun ile başladı. Maçın 56.dakikasında savunma arkasına atılan topta sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Ali Rıza kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti 2-0. 65.dakikada Babaeskispor’da Yusuf rakibine yaptığı sert müdahale sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartı gördü ve oyundan atıldı. 10 kişi kalan rakibi karşısında oyunun kontrolünü eline alan Lüleburgazspor,  kanatlardan geliştirilen ataklarda tehlikeli olsa da sonucu değiştiremedi ve maçtan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılan taraf oldu. Bu sonucun ardından Lüleburgazspor ligde 8 puanda kalırken, Babaeskispor aldığı galibiyet sonrası puanını 19’a çıkarttı.
 
Haber/Kemal ALTUNOĞLU
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10