Trakyakent yılın son encümen toplantısını yaptı

Doğu Batı Trakya Belediyeler Birliği Trakyakent 2013 yılı Aralık ayı Encümen Toplantısı Trakyakent ve Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç başkanlığında gerçekleştirildi.

Bölgede Gündem 19.12.2013 11:18:00 0
 Trakyakent yılın son encümen toplantısını yaptı
ÖNEMLİ KONUMDA YER ALIYORUZ
 
Toplantıya Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ile birlikte Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Çamlıca Belediye Başkanı Halil Büyükyatıkçı ve Evrensekiz Belediye Başkanı Halil Abanoz, Birlik Müdürü Sinan Çetiz ve Birlik personeli ile Yayın Kurulu üyeleri Editör Zekai Akay, Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Bostancı ve Uzman Eğitmen Zeki Buzgan katıldı. Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç,  “Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla tanınırlığımızı ve farklılığımızı üst düzeyde arttırmaya devam ediyoruz. Trakyakent Belediyeler Birliği olarak ulusal ve uluslararası anlamda önemli bir konumda yer alıyoruz. Trakyakent’i bu mevkilere getiren çalışmalar içinde bulunmaktan, Birliğimize Başkanlık yapmaktan son derece mutlu ve gururluyum. Bugün itibarıyla Trakya’da bulunan birçok Belediye yetkilisinin katıldığı geniş çaplı seminer düzenliyoruz. Birçok Belediye Başkanımız ile Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz ve personellerimiz ile hep birlikte Belediyeler Mevzuatında yer alan en son güncel durumlar hakkında detaylı bilgiler edineceğiz” dedi. Toplantıda gündem maddeleri; Avrupa Sınır Bölgeleri Birliği AEBR den gelen uluslar arası toplantı davetine ilişkin detaylar, 2014 yılı Ocak ayında düzenlenmesi planlanan Türk – Bulgar İşadamları Toplantısı’nın katılımcı profilleri ve çalıştay programı görev dağılımları, Trakya burada bir portal altında projesinin iletişim stratejisi ve yapılacak uygulamalar, yayın kurulunun 2014 yılı çalışma konuları, Ocak ve Şubat 2014 birlik eğitim programları ve diğer gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda ayrıca son bir ay içerisinde Marmaraereğlisi, Tekirdağ ve İpsala da gerçekleştirilen, “İhale Mevzuatı – İş Güvenliği – Vatandaş Odaklı Hizmet ve İletişim Becerileri” eğitimi, “6360 Sayılı Büyükşehir Kanunu” eğitimi ve “İş Güvenliği Eğitimi” konuları Birlik Yönetim Kurulu tarafından değerlendirildi.
 
EĞİTİM PROGRAMLARINA DAHA FAZLA AĞIRLIK VERECEĞİZ
 
Trakyakent Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç yaptığı açıklamada, “Birliğimizin Üye Belediyelerine hizmetleri kapsamında bir çok günübirlik yerinde eğitim programları düzenledik. Bu bağlamda en son olarak Marmaraereğlisi ilçemizde, Tekirdağ’da ve İpsala’da personellerimize yönelik çok yararlı eğitim programları hizmeti sunduk. 2014 yılında eğitim programlarımıza daha fazla ağırlık vermeyi düşünüyoruz” diye konuştu.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10