Tekirdağ AFAD lojistik depo inşaatı başladı

Topraklarının yüzde 95'i deprem kuşağında yer alan ve çeşitli afetlere maruz kalan ülkemizde, yaşanılan her felaket sonrası yaraların hızla sarılabilmesi için, 2014 Yılı sonuna kadar, Başbakanlık

Tekirdağ 20.12.2013 13:00:00 0
 Tekirdağ AFAD lojistik depo inşaatı başladı
KONTEYNIRLAR KONUŞLANDIRILACAK
 
Bunlardan bir tanesi de Tekirdağ'da kuruluyor. Bu çerçevede, Lojistik depoda hem afetzedeler hem de afet bölgesine arama kurtarma, sağlık, barınma, sosyal yardım gibi ihtiyaçların karşılanması için gelecek olan Sivil Toplum Kuruluşları ile kamu kurum ve kuruluşlarının görevli personellerinin zaruri ihtiyaçlarını karşılamak üzere çadır ve acil müdahale malzemelerinin depolanması amacıyla konteynerler konuşlandırılacak.
 
3 AYDA TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR
 
Tekirdağ'da kurulan yeni lojistik deponun hafriyat çalışmalarına başlanmış olup, çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Deponun hızlı bir şekilde tamamlanması için gerekli koordinasyonu yaptıklarını belirten İl Müdürü Recep Erol "İlimiz Çevre Yolu üzerinde, Yeni Diş Hastanesi karşısında inşaatı devam eden Afad Lojistik Depo İnşaatının ihalesi TOKİ tarafından yapılmış olup, depo inşaatının 3 ay içerisinde bitirilmesi hedeflenmektedir" dedi.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10