Tarımsal Yayım ve Danışmanlık İl Teknik Komitesi toplandı

“Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin Düzenlenmesine Dair Yönetmelik” kapsamında oluşturulan Tarımsal Yayım ve Danışmanlık İl Teknik Komitesi 12. Olağan toplantısı Tekirdağ Gıda Ta

Tekirdağ 20.12.2013 13:09:00 0
 Tarımsal Yayım ve Danışmanlık İl Teknik Komitesi toplandı
12. TOPLANTI YAPILDI
 
Toplantıya; İl Müdür Yardımcısı Hüseyin Kantar, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Necmettin Köşkeroğlu, Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürü Mesut Koç, Gıda ve Yem Şube Müdürü Kamil Yaman, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü M. Hanifi Türkaslan, Konu sorumlusu Mühendis Nesrin Erdoğan, Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dekanlığından Dr. Burcin Başaran, Tekirdağ Bağcılık Araştırma İstasyonu Müdür Vekili Cengiz Özer, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Cemal Polat, Tekirdağ Ziraat Odası Başkanlığından Haydar İnal, Tekirdağ İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Şaban Aytaç, Malkara Süt Üreticileri Birliğinden Sebatin Binici, Tekirdağ Önder Çiftçi Danışmanlık Derneğinden Nezih Yarapsanlı katıldı.
 
YENİ KARARLAR ALINDI
 
Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Necmettin Köşkeroğlu tarafından İl Teknik Komitesi üyelerine Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri Uygulama esaslarında yapılan değişiklikler hakkında sunum yapılarak bilgi verildi. Toplantıda, Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri Uygulama esaslarında yapılan değişiklik sonucunda İl Teknik Komitesi tarafından alınması gereken kararlar alındı. Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin üreticilere daha yararlı ve verimli   olabilmesi için kurum temsilcilerinin   öneri   sorunları görüşüldü. Eğitim, Yayım ve Yayınlar  Dairesi Başkanlığına  gönderilmek üzere  yeni kararlar alındı.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10