Seçim koordinasyon merkezi açıldı

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı bünyesindeki Seçim Koordinasyon Merkezi dün düzenlenen törenle açıldı. Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi No:46’ta himet veren merkezin açılış töreninde konu?

Kapaklı 20.12.2013 13:48:00 0
 Seçim koordinasyon merkezi açıldı
“İTİBARSIZLAŞTIRMA HADİSESİDİR”
 
Seçimlerin yaklaştığını hatırlatan Kambur “Son günlerde medyada gelişen olayları hepimiz izliyoruz. AK Parti’nin üzerine önemli bir operasyon yapılıyor. Buradaki amaç yolsuzluk olaylarını halk bankasına yapılan operasyonu perdelemektir. Halk Bankası ile Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı itibarsızlaştırma hadisesidir. 11 yıldır iktidarda olan AK Parti’yi seçim öncesi nasıl karalarız diye düşündüler. Bir on yılın hükmetmesi bazı çevreleri ciddi anlamda rahatsız etti” diye konuştu.
 
“BUNU BÜTÜN DÜNYA YAPIYOR”
 
Her zaman gerek Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a gerekse partiye engeller çıkarıldığını kaydeden Kambur “Ama Başbakanımız  dirayetli duruşu ile hepsini atlattı. Bu operasyondan alnımızın akı ile çıkacağız. Kim yolsuzluk yapmışsa, hatalı bir şey yapmış ise bunun hesabını vermesi lazımdır. AK Parti’nin hakkına da zarar gelmesine karşıyıyız. Bakan çocuğu da olsa, milletvekili de olsa, bakanın kendisi de olsa, yolsuzluk ve rüşvet söz konusu ise bunun hesabını verirler. Oynanan oyun çok büyüktür. Halk Bankası’na yapılan operasyon bu ülkenin milli menfaatlerine ciddi anlamda zarar verecek bir hadisedir. Bugün İran ile yapmış olduğumuz petrol ve doğalgaz anlaşmalarında bizim kalkıp da oraya direkt para ödememiz mümkün değildir. Bunu bütün dünya yapıyor. İngiltere, Fransa da Almanya da bizim yaptığımız gibi ticaret yapmaktadır. İran üzerine birleşmiş milletlerin koymuş olduğu ciddi bir ambargo var. Ambargoyu yıkabilmek için bu ülkelerin çalıştığı gibi biz de çalışıyoruz. İran’dan petrol ve doğalgaz alıyoruz karşılığında Halk Bank kullanılmak suretiyle bedelini ödüyoruz” dedi.
 
“BU BİR OPERASYONDUR”
 
Kambur “Irak petrollerin Türkiye üzerinden geçme hadisesinde Halk Bankası’nda görevler verilmiş oldu. Bu dünyayı ve süper güçleri rahatsız eden bir durumdu. Asıl amaç buydu. Türkiye yılda buradan 20 milyar dolar gibi para kazanacaktı. Bu da Türkiye’nin cari açığını ciddi manada hafifletecek bir durumdu. Bununla ilgili olarak milli menfaatler düşünülmeden Türkiye’ye zarar vermek isteyen güçlerin almış olduğu operasyondur. Bugünden itibaren ciddi anlamda çalışmamız lazım. Bu seçim bürosunun hayırlı olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.
 
ÇOK SAYIDA PARTİLİ KATILDI
 
Konuşmaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Yel gerçekleştirdi. Açılışının ardından partililer Seçim Koordinasyon merkezini hep birlikte gezdiler. Açılışa AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur, İl Başkan Yardımcısı Sait Yazı, AK Parti İl Sosyal İşler Başkanı Muharrem Akyüz, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan aday adayları, meclis üyeleri ile partililer katıldı.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10