Arda ‘Eleme yok’ dedi

AK Parti Muratlı Belediye Başkan Aday Adayı Necla Arda, AK Parti’nin ilçedeki çalışmalar neticesinde altı aday adayı sayısının üçe düşürüldüğü konusundaki söylentilerle ilgili açı

Muratlı 22.12.2013 11:22:00 0
 Arda ‘Eleme yok’ dedi
SİYASİ OLGUNLUĞUMUZU GÖSTERECEĞİZ
 
Arda, “Muratlı’da AK Parti adına yapılan anketlerden ilçe başkanımızın haberinin olmadığı yönünde söylentiler dolaşıyor. Altı kişinin aday adayı olduğu partimizin adına yapılan sözde anketlerde sadece üç kişi üzerinde duruluyor. Bu durum haliyle akıllara ‘Acaba birileri yönlendirme mi yapıyor?’ sorusunu getiriyor. Ben herhangi bir resmi açıklama yapılana dek AK Parti Muratlı Belediye Başkan Aday Adayıyım. Elbette bu altı adaydan sadece birinin seçileceği bilincindeyim. Demokratik bir yarış içindeyiz. Genel merkezimizin tespitini saygı ile karşılayıp siyasi olgunluğumuzu göstereceğiz” dedi.
 
BAYAN ADAYLARA POZİTİF AYRIMCILIK UYGULANIYOR
 
AK Parti’nin bayan adaylarına pozitif ayrımcılık uygulayan parti olduğunu dile getiren Arda “Muratlı Belediyesi’ne kadın eli değmeli. Aday olmam durumunda Muratlı seçmeni tarihindeki ilk kadın adaya sempati ile bakacak. İl Başkanlığımız ve Genel Merkezimiz tüm avantajları görerek değerlendirmesini yapacaktır” dedi.
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10