Narin Park’ta son 50 daire satışa sunuluyor

Trakya'nın en önemli projelerinden olan Narin Park’ı Çerkezköy’de hayata geçiren Martı GYO, projenin ilk etabı Erguvan sitesinde satışlar tamamlanmasına rağmen, kiralamanın yanı sıra satın almaya y?

Çerkezköy 22.12.2013 16:04:00 0
 Narin Park’ta son 50 daire satışa sunuluyor
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ İLE KOMŞU OLACAK
 
Erguvan Sitesi önümüzdeki eğitim öğretim yılında Bahçeşehir Koleji ile komşu olmaya hazırlanıyor. 2008 yılında Çerkezköy’de başlattığı konut yatırımlarını kısa sürede tamamlayarak Çerkezköy’e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Martı GYO, Narinpark Projesi içeresindeki bir bölüm arazinin Bahçeşehir Kolejlerine 20 yıllığına kiralanmasına yönelik, Bahçeşehir Koleji ile bir niyet mektubu imzaladı. Bu iyi niyet anlaşması ile, Çerkezköy'de Bahçeşehir Okulları A.Ş. tarafından Narin Park içerisine özel bir kolej kurulacak. Kolejin, 2014 – 2015 öğretim yılında eğitime başlaması öngörülüyor.
 
İSTANBUL’A 20 DAKİKA
 
Narin Park Erguvan Sitesi, İstanbul’a 45 dakika mesafede, proje çalışmaları devam eden 3. Havalimanı ve köprü bağlantısına ise 15 dakika mesafede yer alıyor. Hızlı tren projesi hayata geçtiğinde ise, 20 dakikada İstanbul’a ulaşabilecek uzaklıktaki Narin Park projesi, geniş sosyal donanımlarının yanı sıra sahip olduğu ayrıcalıklar ve avantajlarla yatırımcısına rekor hızla kiralanma, kira çarpanı, artan emlak değeri gibi hızlı geri dönüş sağlayan bir yatırım projesi.
 
36 BİN METREKARE ALANDA KURULU
 
Erguvan Sitesi, 36 bin metrekarelik alanda kurulu toplam 548 daireden oluşuyor. Erguvan Sitesi'nde 120 metrekareden, 204 metrekareye kadar farklı tiplerde daireler bulunuyor. Projede, ankastre beyaz eşyalar, her blokta su deposu, görüntülü dijital intercom sistemi, her daire için ayrı depo alanı, her blokta TSE standartlarında, biri yük taşımaya elverişli olmak üzere 2 hızlı asansör, jeneratör destekli kombili ısıtma sistemi, özel dış mekân peyzaj uygulaması ve 24 saat güvenlik gibi avantajlar sunuluyor. Sitenin sosyal yaşam alanlarında ise, 250 metrekarelik yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun parkı, açık otopark, kapalı sosyal tesis alanı, fitness, sauna ve açık spor alanları yer alıyor. Proje, çevredeki okullara, hastanelere ve KİPA alışveriş merkezine de yürüyüş mesafesinde. Sosyal aktivitelerle yaşam kalitesini artıran Erguvan Club ise, çocuklara yönelik drama eğitimleri, havuz başı açık hava sineması, yetişkinliklere yönelik pilates, havuz başı terasta flüt ve gitar dinletileri, halk oyunları, fotoğrafçılık, doğa yürüyüşleri gibi hobi kulüpleri ve çeşitli eğlence aktivitelerini geniş bir yelpazede ücretsiz olarak sunuyor.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10