“Birlik olursak meselelerimizi çözebiliriz”

Çerkezköy’de bir süre önce kurulan Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği çalışmalarını sürdürüyor.

Çerkezköy 22.12.2013 19:33:00 0
 “Birlik olursak meselelerimizi çözebiliriz”
2 BUÇUK AYDIR MÜCADELE EDİYORUZ
 
Dernek Başkanı Fikret Tanyeli, dün saat 11.00’da Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Dernek binasında bir araya gelen üyeler, mevcut sıkıntıların ortadan kaldırılmasına yönelik fikir alışverişinde bulundu. Dernek Başkanı Fikret Tanyeli, meselelerin konuşulacağı yerin dernek olduğunu, bunun dışında kahvehane köşelerinde yapılan konuşmaların dedikodu ve gıybetten başka bir şey olmadığını belirterek “İki buçuk aydır mücadele ediyoruz. Bir şeyler düzeldi. Düzelmeyen birçok şey daha var. Derneğin tam manada işlevsellik kazanabilmesi için çalışmalarımız devam ediyor” dedi. Çalışmalarda kendilerine yardımcı olan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e de
teşekkür eden Tanyeli “Ne zaman kapılarını çalsak, bizlere yardımcı oldular” dedi.
 
YOL BELGELERİ ALINMALI
 
Tanyeli, derneğin 150 üyesi olmasına rağmen toplantılara sadece 40-50 kişinin katıldığını ifade ederek “Maalesef bazı arkadaşlar l belgesi konusunda sona yaklaştığımızı bir kez daha üyelerimize hatırlatıyorum. Belgelerini alsınlar. Zamanı geldikten sonra S plakası olsa da yol belgesi olmayınca o araç çalıştırılamaz. Kanunlar bu şekilde uygulanıyor. Zaman varken arkadaşlarımızdan belgesini Henüz almamış olanlar belgelerini alsınlar” dedi. Geçtiğimiz hafta genel kurul yaptıklarını anımsatan Tanyeli “Birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekir. Birlik sağladığımız taktirde ancak meselelerimizi çözebiliriz. Önce birlik ve beraberliğimizi sağlayıp daha sonra ise derneğin meselelerine çözüm aramalıyız” dedi.
 
KOLUMUZU TAŞIN ALTINA SOKTUK
 
Üyelerin aidat ödemesi yapmadığını söyleyen Başkan Tanyeli “Bu da bizim çalışmalarımızı engelliyor. Biz yönetim olarak kolumuzu taşın altına soktuk. Üyelerimizin tırnaklarıyla katkıda bulunmalarını istiyoruz. Derneğin menfaati ve geleceği adına bir kaygı taşımadığımız gibi hiç kimseden de korkumuz yoktur” diye konuştu.
 
Haber / Faik Onur KAYA  

0282 726 91 91
0282 747 65 10