Vatandaş, taşan logardan şikayetçi

Çerkezköy’de Fatih Mahallesi’nde yaşayan Bünyamin Narlıoğlu “Evimin bahçesinde bulunan logar neredeyse haftada 2-3 kez taşıyor. Belediye yetkilileri konuyla ilgili kalıcı bir çözüm bulamıyor”

Çerkezköy 23.12.2013 16:02:00 0
 Vatandaş, taşan logardan şikayetçi
BAHÇEYİ BETONLA KAPLADIK
 
Bünyamin Narlı’nın Fatih Mahallesi Turgut Sokak oturduğu binanın bahçesinde bulunan logar, önceki akşam saat 17.00 sıralarında taştı. Bina sakinlerinden Bünyamin Narlıoğlu, Çerkezköy Belediyesi yetkililerine haber verirken, olay yerine gelen Çerkezköy Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tıkanan logarı açtı. Bünyamin Narlıoğlu, evlerinin bahçesinde bulunan logarın yaklaşık bir yıldır sık sık taştığını belirterek “Kimi zaman haftada 2-3 kez, kimi zaman ise hemen hergün bahçemizde bulunan logar taşıyor. Evimizin bahçesi adeta göle dönüyor” dedi. Narlıoğlu, logardan taşan sular evin bodrumuna girmesin diye yemyeşil olan bahçeyi tamamen betonla kaplamak zorunda kaldıklarını ifade etti.
 
 
KANALİZASYON HATTI BURADAN GEÇİYOR
 
Narlıoğlu, Çerkezköy Belediyesi’nin logar her taştığında müdahale ettiğini ve pis suyu vidanjörle çektiğini ifade ederek “Bölgenin tüm kanalizasyon hattı buradan geçiyor. En ufak bir yıkanmada evimizin bahçesindeki logar taşıyor. Biz artık belediyemizden kalıcı bir çözüm üretmesini istiyoruz” dedi. Çerkezköy’de esnaflık yapan Narlıoğlu “Geçtiğimiz günlerde AK Parti Kadın Kolları yönetimi dükkanıma geldi. Belediyenin çalışmalarından memnun olup olmadığımı sordu” diyerek bu sorunu onlara da aktardığını ifade etti.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10