Başvuru için son gün 15 Ocak

Sağlık Bakanlığı Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) tarafından halen kullanılmakta olan logonun, temsil gücü ve akılda kalma oranı daha yüksek ve Sağlık Bakanlığı‘nın insan odaklı hizmet an

23.12.2013 16:10:00 0
 Başvuru için son gün 15 Ocak
LOGO YARIŞMASI DÜZENLENECEK
 
UMKE‘nin misyon ve vizyonuna uygun akılda kalıcı logo üretilmesini sağlamak maksadıyla logo tasarım yarışması düzenlendi. Logonun çok çeşitli amaçlar için kullanılacağı göz önünde bulundurularak basıma uygun nitelikte hazırlanması, büyültülüp küçültüldüğünde bozulmaması gerekiyor. Logolar, A4 boyutunda dijital ortamda hazırlanacak. Ayrıca tasarımlar Adobe lllustrator, FreeHand, CorellDraw ya da Photoshop programlarından biri ile hazırlanmış belge olarak sunulacak. Teslim edilen çalışmalar Türk Patent Enstitüsü‘nce daha önce korunmaya alınmamış olmalı, tescil başvurusu yapılmamış olmalı. Logo tasarımının kopya olduğu anlaşılması halinde ödül verilmeyecek, verilmiş ise geri alınacak.
 
KAMP SETİ HEDİYE EDİLECEK
 
Çalışmaların 15 Ocak 2014 tarihine kadar acilafetumke@saglik.gov.tr adresine gönderilmesi gerekiyor. Sonuçlar, son teslim tarihini müteakiben düzenlenecek anket sonucu belirlenecek ve 1 Şubat 2014’ten itibaren ilan edilecek. Yarışmada birinci olan katılımcıya kamp seti hediye edilecek.
 
Haber / Reyhan YAVUZ

0282 726 91 91
0282 747 65 10