AK Parti şoför esnafından destek istedi

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, aday adayları ile birlikte dün de Çerkezköy şoför esnafını ziyaret etti.

Çerkezköy 23.12.2013 18:53:00 0
 AK Parti şoför esnafından destek istedi
ŞOFÖR ESNAFINI ZİYARET ETTİLER
 
Saat 16.00’da Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni, saat 17.00’da da 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüsçüler ve Otobüsçüleri Taşıyıcıları Kooperatifi’ni ziyaret eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, aday adaylarından Mehmet Danyeli, Süleyman Ak, Efrahim Yeşil ve partililer seçimde dernek üyelerinin desteğini istedi.
 
 
İSTİKRARA DARBE VURMAYA ÇALIŞIYORLAR
 
İlk ziyareti Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ne gerçekleştiren partililer, kooparatif başkanı Yılmaz Arat tarafından karşılandı. Arat, kendilerini ziyaret nedeni memnuniyetini ifade etti. Ziyarette konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, son bir buçuk yıldır yaşanan olayların Türkiye’nin istikrarına ve gelişmesine vurulan darbe olduğunu belirtti. Daha sonra 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüsçüler ve Otobüsçüleri Taşıyıcıları Kooperatifi’ni ziyaret eden partilileri kooperatif başkanı İlhami Yörük karşıladı. Yörük, AK Parti heyetine derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ara vermesine rağmen on senedir derneğin başkanlığını yürütmekte olduğunu söyleyen Yörük, bugüne kadar mevcut meselerlerin çözüldüğü gibi bundan sonrada el ele vererek meseleleri çözeceklerine inandığını belirtti.
 
Haber / Reyhan YAVUZ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10