Belindir haftanın Belediye Başkanı seçildi

Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir düzenlediği basın toplantısında Marmara Belediyeler Birliği’nin belediyedeniz.com’da Veliköy’ü haftanın kenti, kendisini ise haftanın Belediye Başkanı seç

Çerkezköy 24.12.2013 18:00:00 0
 Belindir haftanın Belediye Başkanı seçildi
HAFTANIN KENTİ VELİKÖY
 
Dün saat 14.00’da basın mensupları ile bir araya gelen Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir “Yaptığımız çalışmalar neticesinde mevcut belediyeler birliğinin sitesi olan belediyedeniz.com’da  Belediye Başkanlığı kategorisinde ise haftanın en başarılı Belediye Başkanı seçildim. Kent olarak en iyi yerleşim alanları içinde en iyi çalışma yapılan belediyeler arasında bu haftaki kent olarak beldemiz seçildi. Altı büyükşehir, altı normal şehir ve 250’ye yakın ilçe belediyesi olmak üzere, Balıkesir, Bolu,  bursa, İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Bilecik, Yalova, Kırklareli, Edirne, Çanakkale illeri ile ilçeleri bulunuyor” dedi.
 
“BİZE GURUR VERDİ”
 
Yaşadığı mutluluğu basın mensupları ile paylaşan Belindir “Bunu bize uygun gören büyüklerimize ve Marmara Belediyeler Birliği’ne teşekkür ediyorum. Bunları kazanmak, bu onuru yaşamak bizlere gurur verdi. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız çalışmalar hakkında sizlere bilgilendirmede bulunmuştuk. Yaptığımız çalışmalarda belediyeler birliği tarafından iyi takip edilmiş ki o haberler ses getirmiştir. Üniversiteye imza atmamız, Organize Sanayi Bölgelerinin bizim dönemimizde gerçekleşmesi, sanayi yolunun, meydan bulvarına çok dikkat çekmiş ki bizleri aradılar bu çalışmalarımızı kendilerinin de takip ettiklerini söylediler” dedi. Belindir “Bu bilgiyi de kamuoyu ile paylaşmak istedim. Son dönemlerde yaptığımız çalışmalar ses getirdi. Belediye olarak Trakya genelinde sayılı bulunan borçsuz belediyeler arasındayız. Burada bu tür söylemler ve çalışmalar dikkate alındı ki bizlere bu onuru verdiler. Bu çalışmaları birlikte yaptığımız belediye meclis üyelerine, belediye çalışanlarının hepsine teşekkür ediyorum” dedi.
 
 Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10