Meclis üyesi aday adayları tanıtıldı

MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sertaç Alkaya ve belediye meclisi üyeliklerine müracaat edenlerle birlikte parti binasında basın açıklaması yaptı.

Süleymanpaşa 25.12.2013 16:20:00 0
 Meclis üyesi aday adayları tanıtıldı
TANITIMINI YAPTI
 
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Tekirdağ Süleymanpaşa belediye başkan adayı Av. Tümay Uncu’nun günler öncesi açıklanmasından sonra halen devam eden belediye meclisi üyelikleri müracaatında bulunan aday adaylarının tanıtımını yaptı. MHP Tekirdağ Süleynmanpaşa ilçe başkanı Alkaya; 10 yıllık Tekirdağ’ın belediyecilik faaliyetlerinde sınıfta kalındığını, hiçbir hizmet yapılmadığını ileri sürerek “Üretkenlik ve şehre yenilik katma gibi faaliyetlerde bulunulmamış sadece bir sorunla karşılaşıldığında çözüm arama noktasına gidilmiş, bu da layıkıyla yerine getirilmemiştir.  Her iki dönemde de belediye kasasında milyonlar olması gerekirken milyonlarca lira borç yapılmıştır. İktidar partisi Belediyesi çalışır, iyi kaynak sağlar gibi bakış açıları yıkılmış ve somut örnekle görülmüştür. Her iki dönemde de belediye öz kaynaklarından hizmet giderleri karşılanması gibi bir düşünceye hakim olunmamış, vatandaşa ek yükümlülük yükleme fikri ağır basmıştır. Her iki dönemdeki yönetim yapısı halktan uzak bir bakış açısına yönelmiş ve halkı dinleyen bir anlayışa sahip olamamıştır. Tüm bunların karşısında MHP;  Üretken ve Milli belediyecilik anlayışı ile insan odaklı ve insan ihtiyaçlarını gözeterek projeler üreten ve uygulayan bir belediyecilik anlayışıdır. MHP nin ülke genelindeki belediyelerinde üretken belediyecilik ilkesinin ne denli doğru bir anlayış olduğu somut projelerin uygulanması sureti ile kanıtlanmıştır. Bu açıdan şahsım ve Parti’m adına saygıdeğer Süleymanpaşa halkımıza tüm Kamuoyunun önünde milli ve manevi değerlerimize bağlı bir yönetim anlayışı ile kendi çıkarımıza değil halkımızın çıkarına yönelik hareket edeceğim” dedi.
 
İŞTE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLARI
 
MHP ‘nin Süleymanpaşa ilçe belediye meclis üyesi aday adayları: “Gündüz Alpay Özar, Dr. Alper Gürdal, Rüştü Özgün, Mimar Atılgan Alkıran, Hrt. Müh. Özgül Mumcu Çelebi, Serpil Nalcıoğlu, Sabri Çınar, Haluk Yılmaz, Murat Çetinkaya, Ali Darıcı, Engin Yalçıntepe, Fehmi Saraç, Bayram Umut, Erol Akata, Güven Akgün, Turgut Özel, İsmail Alkaya, Murat Şahintu ve Enis Daşdan”
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10