CHP’liler yemekte bir araya geldi

Muratlı’da CHP'liler dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Yemekte konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, hedeflerinin önce yerelde sonra genelde iktidar olmak olduğunu söyledi.

Muratlı 25.12.2013 16:55:00 0
 CHP’liler yemekte bir araya geldi
PARTİMİZİN SORUMLULUKLARI VAR
 
Milletvekili Yüceer, "Partimizin sorumlulukları var. Başta 'Cumhuriyet ve Cumhuriyet Halk Partisi' diyen Ulu Önderimize karşı. Diğer sorumluluk, geçmişten bugüne geleceğimize ve çocuklarımıza var. Çocuklarımıza huzurlu, sosyal refah ve adaletli, çağdaş bir Türkiye bırakmak sorumluluğumuz var. Bize oy veren milletimize karşı sorumluluklarımız var. Tekirdağ'ımız ve Trakya'mız bu sorumlulukların bilincinde. Bize bu mücadelede yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Bize olan güvenlerini boşa çıkarmayacağız. Çağdaş, laik Türkiye umuduyla" dedi.
 
BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZI SEÇTİK
 
CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, "En demokratik yolla belediye başkan adayımızı seçtik. Sandıktan CHP'nin kardeşliği çıktı, sandık bizi birleştirdi. Bu bir hizmet yarışı, görev yarışıdır. Partimizde demokrasinin günden güne çoğaldığını görüyoruz. Nebi Tepe Muratlı'nın geçmiş, bugün ve yarın da Belediye Başkanıdır. 30 Mart günü 6 ok bayrağını tekrar Muratlı Belediyesi'ne çekeceğiz. Bugün birleşme günüdür” dedi.
 
Haber / Reyhan YAVUZ

0282 726 91 91
0282 747 65 10