Ertem “Her zaman şoför esnafının yanında olacağız”

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Recep Şahin, dün saat 14.15’te Vahdettin Sargın, Mehmet Ali Eygün, Necmi Kaynakpınar, Kenan Daşkıran ve Hakan Şeker ile birlikte Çerkezkö

Çerkezköy 26.12.2013 15:05:00 0
 Ertem “Her zaman şoför esnafının yanında olacağız”
PROJELERİNİ ANLATTI
 
Ziyarette konuşan Recep Şahin, odanın hak ettiği şekilde yönetilmediğini düşündüğü için bu yola çıktığını ifade ederek “Odamızda 1045 üye oy kullanacak. Ama Çerkezköy’de 5 bine yakın ticari araç var. Başkan olduğum takdirde ticari araç şoförlerinin üye olması için de çalışma yapacağız” dedi. Oda seçimlerinin 12 Ocak 2014  Pazar günü yapılacağını anımsatan Şahin, projeleri ile ilgili de Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e bilgiler verdi. İlk olarak büyük araçlar için kurtarıcı almak istediklerini belirten Şahin “Bir petrol istasyonu ile de görüştük. Türkiye’nin her yerinde üyelerimize peşin alımlarda yüzde 7, vadeli alımlarda da yüzde 5 indirim yapılacak. Ayrıca muhasebeleri de bir arada toplamak istiyoruz. Şoför esnafının çocuklarına burs verme projemiz de var” dedi.
 
SEÇİMİ BİRBİRİNİZİ KIRMADAN GEÇİRİN
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de “Adaylığınız ve seçimler önce sizin için, sonra da Çerkezköy halkı için hayırlı olsun. Bu yolda size başarılar diliyorum Centilmence, birbirinizi kırmadan, inciltmeden bir seçim geçirin” dedi. Belediye olarak seçimlerde taraf olma gibi bir durumlarının olmadığını dile getiren Ertem, “Ama belediye olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şoför esnafının yanında olacağız” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10