Son yolculuğuna gelinlikle uğurlandı

Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir metal fabrikasında meydana gelen patlamada fırlayan motor parçasının çalıştığı fabrikanın duvarını delerek karnına isabet etmesi sonucu yaralanan ve kaldÄ

Çerkezköy 27.12.2013 19:02:00 0
 Son yolculuğuna gelinlikle uğurlandı
TABUTU GELİNLİÐE SARILDI
 
Nesrin Çakır, dün Veliköy Merkez camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bahçeli Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze namazı öncesi cemaate kazanın nasıl meydana geldiğini anlatan Veliköy Merkez Camii İmam Hatibi Ahmet Baksı, merhum için cemaatten helallik istedi.
 
 
SON KEZ BABA OCAÐINA GÖTÜRÜLDÜ
 
Baba Cebrail Çakır kızının tabutunun başından bir an bile ayrılmadı. Çakır ailesi mürvetini göremediği kızlarının tabutunu beyaz gelinliğe sardı. Veliköy’de yaşayan ve 5 çocuklu bir ailenin çocuğu olan Nesrin Çakır’ın tabutu, cenaze namazının kılınmasının ardından son kez evine götürüldü. Nesrin Çakır'ın 19 yaşındaki kardeşi Seçkin Çakır ile 7 yaşındaki kardeşi Arda Çakır ablalarının tabutuna sarılararak gözyaşı döktü. Seçkin Çakır’ın “Abla Sertaç’ı beklemeden nereye gidiyorsun. Gitme abla” feryatları yürekleri parçaladı. Nesrin çakır’ın cenazesi, Bahçeli Mezarlığı’nda toprağa verildi.
 
 
BAHÇELİ MEZARLIÐI’NDA TOPRAÐA VERİLDİ
 
Cenaze namazına Veiköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Habip Bilgin ve Mehmet Danyeli ile yüzlerce vatandaş katılırken, vatani görevini Hakkari’de komanda olarak yapan erkek kardeşi Sertaç Çakır ise cenaze merasimine yetişemedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10