Eşine kızıp intihara teşebbüs etti

Malkara’da tartıştığı eşinin 3 yaşındaki kızını alarak evi terk etmesine sinirlenen 31 yaşındaki Gürhan Yavuz, evinin balkondan atlayarak intihar etmek istedi.

Malkara 29.12.2013 15:56:00 0
 Eşine kızıp intihara teşebbüs etti
EŞİ İLE TARTIŞTI
 
Malkara'da kömür ocaklarında işçi olarak çalışan 31 yaşındaki Gürhan Yavuz, önceki gün eşi Vildan Yavuz ile tartıştı. Üç yaşındaki Gülce isimli kızını da alarak evi terk eden Vildan Yavuz, annesinin evine gitti. Dün gece Camiatik Mahallesi, Hürriyet Caddesindeki evinde bir süre alkol alan Gürhan Yavuz, eşinin eve dönmemesine sinirlenerek 3'ncü kattaki evin balkonuna çıktı. Bağırarak çocuğunu görmek istediğini anlatan Yavuz, gelmezse balkondan atlayacağını söyledi. Çevrede toplanan kalabalık polis ekipleri haber verdi. Oğlunun balkondan atlayacağını duyan annesi Gülşen Yavuz'da evin önüne gelerek 'Oğlum ne olur yapma, anneni birazcık seviyorsan yapma. Bak sen gidince bende giderim yapma. Yapma yavrumö diyerek gözyaşı döküp oğlunu ikna etmeye çalıştı.
 
BALKONDAN İNMEDİ
 
Tüm ikna çabalarına rağmen balkondan inmeyen Gürhan Yavuz, kendisini izleyen kalabalığa “Allahım sana şükür yarabbim. Affet beni yarabbim. Bıktım, bıktım. Karılarınıza güvenmeyin. Ben güvendim, bu saatten sonra bana yaşamak haram. Başka hiç bir şey değil. Hepinizi seviyorum. Karıma ve kızıma zarar gelmemesi için evladımı görmek istiyorum. Evladımı görmek istiyorum” diye bağırdı.
 
POLİS BACAĞINDAN YAKALADI
 
Polis ekipleri de 'çocuğunu getiriyoruz' diyerek aşağı atlamasını engellemeye çalıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alkollü olan Yavuz'un atlama ihtimaline karşı balkonun altına branda açtı. İki polis memuru bu sırada eve girerek Gürhan Yavuz'u ikna etmeye çalıştı. Yavuz'un bir anlık dalgınlığından faydalanan polis memurları bacağından yakalayıp içeriye çekti. Aşağı indirilen Yavuz, ambulansla Malkara Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10