Ordulular Hamsi Şöleni’nde buluştu

Kapaklı’da yaşayan Ordulular, Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 1.Geleneksel Hamsi Şöleni’nde bir araya geldi.

Kapaklı 30.12.2013 11:58:00 0
 Ordulular Hamsi Şöleni’nde buluştu
BU YIL İLKİ DÜZENLENDİ
 
Pazar günü saat 12.00’de dernek binasında düzenlenen 1. Geleneksel Hamsi Şöleni’ne Kapaklı Belediye Başkanı ve CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday adayları, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Kapaklıspor Başkanı Bilal Tokuç, muhtarlar, dernek başkanları ile çok sayıda Ordulu katıldı. Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin, programda yaptığı konuşmada kendi aralarında birlik ve beraberliği sağlamak için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.
 
 
KATILIM BİZİ SEVİNDİRDİ
 
Katılımın çok olmasının kendilerini sevindirdiğini belirten Büyükkeskin “Akrabalar, arkadaşlar birbirleri ile buluştu. Bu şölenimizi gelecek yıldan itibaren geleneksel hale getireceğiz.  Sponsor olmadan dernek üyelerimiz ile birlikte bugünü gerçekleştirdik. Şölenimize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
 
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlemiş olduğu 1.Hamsi Şöleninin herkese hayırlı olmasını temenni ederek “Bu gibi etkinlikler derneklerin kaynaşmasına vesile oluyor. Bu programı düzenleyen Dernek üyelerine teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından 300 kilo hamsi, ızgarada pişirildi. Ordulular canlı müzik ve kemençe eşliğinde gönüllerince eğlendi.
 
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10