Kubilay “Muhtarlar, vatandaşlarımızın seçtiği temsilcilerdir”

İlçede göreve başladığı günden itibaren özellikle okullarda habersiz inceleme ve denetleme yapan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay önceki gün de ilçede hizmet veren mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

Çerkezköy 31.12.2013 11:26:00 0
 Kubilay “Muhtarlar, vatandaşlarımızın seçtiği temsilcilerdir”
YENİ YILLARINI KUTLADI
 
Fevzipaşa Mahalle Muhtarlığı’nı ziyaret eden Kubilay, Fevzipaşa Mahallesi muhtarı Ali Pektaş, diğer mahalle muhtarları ve azalar ile görüştü. Ziyarette konuşan Kaymakam Kubilay “Sizler vatandaşlarımızın seçtiği temsilcilersiniz, vatandaşlarımızın başı sıkıştığında ilk başvurduğu kişiler sizlersiniz; bu yüzden sizleri seviyor ve sizlere saygı duyuyoruz. Hizmetlerinizden dolayı hepinize teşekkür eder, 2014 yılının hepimiz için başarılı geçmesini diliyorum” dedi.
 
30 YILDIR ZİYARETİME GELEN İKİNCİ KAYMAKAMSINIZ
 
Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Ali Pektaş da 30 yıldır muhtarlık yaptığını anımsatarak “Bu süre zarfında ziyarete gelen ikinci Kaymakam sizsiniz” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı ve Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Şükrü Dumanlar da “Uzun bir süredir mahalle muhtarları olarak hizmet veriyoruz, bizleri sıcak karşıladığınız ve değer verdiğiniz için teşekkür ediyoruz.” dedi.
 
TAKSİCİLERİ DE ZİYARET ETTİ
 
Kaymakam Metin Kubilay, mahalle muhtarlarının sorunlarını da dinledi. Fevzipaşa Mahalle Muhtarlığı’nın yanındaki taksi durağını da ziyaret eden Kubilay, taksi durağındaki şoförlerle de sohbet etti.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10