2013 yılının toplantı şampiyonu Vural oldu

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, 2013 yılında, 106 basın toplantısı düzenleyerek, Meclis'te en çok basın toplantısı yapan siyasetçi olurken, Vural'ı 81 basın toplantısı ile partisinin Ankara Milletvekili ?

31.12.2013 13:24:00 0
 2013 yılının toplantı şampiyonu Vural oldu
PARTİ REKORU CHP’DE
 
TBMM'de, özellikle muhalefet milletvekilleri Genel Kurul ya da komisyon çalışmalarındaki konuşmalarının yanında, seslerini duyurabilmek için sık sık basın toplantısı da düzenlerken, CHP Grubu 437, MHP Grubu 271, BDP Grubu 130, Ak Parti Grubu milletvekilleri ise toplam 38 basın toplantısı düzenledi. CHP Grubu'nda ise en çok basın toplantısını, Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi düzenledi. Yıl içerisinde toplam 40 basın toplantısı düzenleyen Hamzaçebi'yi, 37 basın toplantısıyla Adana Milletvekili Faruk Loğoğlu, 36 toplantıyla Konya Milletvekili Atilla Kart, 31 toplantıyla Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak izledi.
 
RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU
 
Milletvekillerinin basın toplantılarında zaman zaman renkli görüntüler de oluştu.  CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, hayvancılık sektöründeki sorunlara dikkati çekebilmek için bazı basın toplantılarına hayvan üreticileri ile birlikte geldi. Öğüt, bazı toplantılarına da saman, kırmızı et, kavurma, havyan iskeleti getirirken; CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, Orkestra Şefi ve Devlet Sanatçısı Gürer Aykal ve sanatçılarla birlikte basın toplantısı düzenledi. Müzisyenler toplantıda Mozart'ın eserini seslendirdi. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, basın toplantısına para sayma makinesi ve simit getirerek toplantının ardından simitleri gazetecilere dağıttı. Hükümetin ekonomi politikasını eleştiren ve simit fiyatlarına gelen zamma tepki gösteren CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş de toplantıya simit getirdi.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10