Belediyeden emniyete teknolojik destek

Kapaklı Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yardımlarını sürdürüyor.

Kapaklı 1.01.2014 15:01:00 0
 Belediyeden emniyete teknolojik destek
YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
 
Belediye tarafından Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne 5 adet notebook bilgisayar ve 1 adet çok fonksiyonlu lazer yazıcı yardımında bulunuldu. Bilgisayar ve yazıcı Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Serpil Sevgi  ve Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürü Hilmi Gökçe
tarafından Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.
 
HALKLA İLİŞKİLERE ÖNEM VERİYORUZ
 
Polis vatandaş ilişkilerinde uyumun çok önemli olduğunu ifade eden Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Serpil Sevgi, “Polis-vatandaş diyalogu ne kadar iyi olursa, başarıya o denli ulaşılacağının bilinmesi gerekir. Kendi huzuru ve dolayısı ile hepimizin huzuru için halkımız, polisine güvenmeli ve yardımını esirgememelidir. Daha güzel günler için polis-vatandaş el ele olmalıdır” dedi. Sevgi, ‘halkıyla bütünleşmeyen, halkına dayanmayan hiçbir kurum başarılı olamaz' düşüncesinden hareketle ilçede halkla ilişkilere büyük önem verildiğini belirterek, “Çağdaş yönetim anlayışıyla ve insan odaklı hizmet prensibiyle halkımızın güven ve desteğinin kazanılmasında büyük başarılar elde edilmiştir” dedi.
 
DESTEKÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
 
Başkan Yardımcısı Serpil Sevgi, Kapaklı  Belediyesi olarak,Kapaklı 'da tüm kamu kurumlarının vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet verebilmesi için gerekli imkanların temininde her zaman öncü ve destekçi olduklarını belirterek “Polis teşkilatımızın destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10