Uyanık hırsızlar kamera kayıt cihazını da çaldı

Çerkezköy’de dün sabah erken saatlerde Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir iş merkezinin 4. Katında bulunan 4 işyerine giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler bilgisayar ve nakit paraları çaldı.

Çerkezköy 3.01.2014 17:33:00 0
 Uyanık hırsızlar kamera kayıt cihazını da çaldı
KAMERAYI TAVANA ÇEVİRDİLER
 
İddiaya göre Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Çerkezköy İş Merkezi’ne giren kişi ya
da kişiler, hareket sensörlü lambaları devre dışı bırakarak koridoru gören güvenlik kamerasını tavana çevirdi. İş Merkezinin 4’üncü katında bulunan işyerlerinin kapılarının göbeklerini kırarak içeri giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, işyerlerind ebulunan nakit para ve bilgisayarlarla birlikte güvenlik kamerasının kayıt cihasını da çalarak kayıplara karıştı.
 
POLİS HIRSIZLARI ARIYOR
 
İşyeri sahipleri, sabah iş merkezine geldiklerinde işyerlerinin soyulmuş olduğunu görünce Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, 4 işyerinde de herhangi bir parmak izine rastlayamazken, işyeri sahipleri de çalınan bilgisayar ve nakit paralardan çok bilgisayarlarında kayıtlı bilgilerin gitmesine üzüldüklerini belirtti. Polis, hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlattı.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10