Kaymakam Kubilay “Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmezidir”

Sabah saatlerinde Çerkezköy Yeni İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel ile görüşen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, saat 10.00’da da Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkanı Adayı Vahap Ak

Çerkezköy 6.01.2014 11:31:00 0
 Kaymakam Kubilay “Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmezidir”
GÜZEL BİR YARIŞ OLACAK
 
Ziyarette konuşan Vahap Akay, parti olarak siyasi sezonu erken açtıklarını belirterek “Ağustos ayından beri aday adaylığı süreci yaşadık. Bu uzun bir süreydi. Parti içi seçimden sonra adaylık süreci başladı” dedi. Çerkezköy için yeni bir mücadeleye gireceklerini belirten Akay “Umarım bu süreç hem Çerkezköy için hem de bizim için hayırlı olur. İnşallah güzel bir yarış olacak” dedi.
 
 
ÇERKEZKÖY HER AÇIDAN DESTEKLENMELİ
 
Çerkezköy’ün hızla göç aldığına dikkat çeken CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, “Belediye başkanı 2014’te Çerkezköy’ü 110-120 bin nüfus ile devralacak ve 5 yıl sonra 190-200 bin nüfusla teslim edecek. Bir sanayi kenti olan Çerkezköy her açıdan desteklenmeli. Çerkezköy önemli bir kent” dedi.
 
HUZURLU BİR ŞEKİLDE GEÇECEKTİR
 
Seçimlerin tüm siyasi partilere ve tüm adaylara hayırlı olmasını temenni eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da “Tüm partilere başarılar diliyorum. Siyasi partiler demokrasinin gereği, milli iradenin sandığa yansımasıdır. Seçimler de bu anlayış içinde huzurlu bir şekilde geçecektir” diye konuştu.
 
EMNİYET MÜDÜRÜNE BAŞARILAR DİLEDİ
 
İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel’in de Cuma günü itibari ile Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine başladığını anımsatan Kaymakam Metin Kubilay, “Hayırlı olsun. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. 2014 yılının hayırlara vesile olmasını temenni eden Kaymakam Kubilay “İnşallah 2014 yılı ilçemiz için de iyi bir yıl olur” dedi. Çerkezköy’e alıştığını ve tanıdıkça daha çok sevdiğini söyleyen Kubilay “Çerkezköy önemli bir ilçe. 81 ilden insanımız yaşıyor. Her geçen gün nüfusu artıyor. Bu potansiyele uygun şekilde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.
 
KURUMLARI DA ZİYARET ETTİLER
 
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı ve beraberindekiler daha sonra sırasıyla Dernekler Büro Şefliğini, İlçe Özel İdareyi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü, İlçe Nüfus Müdürlüğünü, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığını ve İlçe Seçim Kurulunu da ziyaret etti.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10