Mustafa Yel köyleri ziyaret etti

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, Süleymanpaşa’ya bağlı köyleri ziyaret etti.

Tekirdağ 8.01.2014 10:26:00 0
 Mustafa Yel köyleri ziyaret etti
TEKİRDAĞ’I ÇOK İYİ TANIYORUM
Tekirdağ’ı iyi tanıdığını dile getiren Yel “Yaklaşık olarak 8 buçuk yıldır Tekirdağ’da İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve Vali Yardımcılığı görevinde bulunmaktayım. Tekirdağ’ımızın tüm köylerine yapılan kamu hizmetlerinin altında imzası olan bir kardeşiniz olarak Tekirdağ’ı genel olarak il, ilçe ve köylerimizin hepsini çok iyi tanıyorum ve neler yapılması gerektiğini hangi hizmetlerin yapılması gerektiğini biliyorum ve siz değerli köylülerimize ve Tekirdağ’ımıza hizmetkar olmak için sizlerden destek istiyorum” dedi.
 
ULAŞIM DAHA KOLAY OLACAK
Köy ulaşım hizmetlerinin daha kolay ve rahat olacağını ifade eden Yel “Büyükşehir Belediye Başkanlığının bünyesinde Ulaşım Koordinasyon Merkezi olacak ve şehrimizin bütün ulaşım işlemleri burada incelenecek ve onaylanacak. Bizleri bu göreve laik gördüğünüz taktirde Nisan ayında Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimiz ile yapacağımız ilk toplantımızda köylere ulaşım konusunu gündeme alacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak biz kar amacı gütmeden hemen hemen tüm köylerimizde Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüslerimizi
 
KÖYLERE DAHA BÜYÜK HİZMET OLACAK
Tekirdağ İl Özel İdaresi’nin Tekirdağ’ın tüm köylerine hizmet götürmesinin sınırlı bütçeler ile az az hizmet edildiğini belirten Mustafa Yel “Köylerimize İl Özel idaresi ile birlikte hizmet etme şansımız bütçemizin kısıtlı olmasından dolayı çok büyük hizmetler gerçekleştiremiyorduk. Fakat Büyükşehir Belediyesinin bütçesi 500 Milyon TL civarına çıkıyor Bu Bütçenin de kanuna göre en az yüzde 10’unu köylere ayırmak zorundasınız. Bu nedenle köylerimize hizmet daha geniş kapsamlı ve büyük hizmetler olacaktır. Siz Değerli köylülerimizin de laf üreten değil iş üreten ile birlikte olmanız gerekmekte. Biz AK Parti olarak bugüne kadar yaptığımız işleri anlatıyoruz. Ama başkaları yapacağız edeceğiz diyorlar. Biz onların yapacağız edeceğiz dedikleri her şeyi yaptık ve daha iyisini yapmak için sürekli çalışmaya devam edeceğiz. Bu projelerin en iyisini yapacak ve vatandaşımıza en iyi hizmet edecek olan AK Kadrolardır” dedi.
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10