Akay “Çerkezköy için yapacak çok işimiz var”

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, önceki gün Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak’ı ziyaret etti.

Çerkezköy 10.01.2014 11:49:00 0
 Akay “Çerkezköy için yapacak çok işimiz var”
UYUMLU BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMAK İSTİYORUZ
Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, Alişan Tekin, İmdat Özgür, Tahsin Çipli ve Hasan Demir ile birlikte Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak’ı ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy  Belediye Başkan adayı Vahap Akay “30 Mart seçimleri kapsamında uzun süre önce kolları sıvadık” dedi. Seçim sürecinin devam ettiğini söyleyen Akay, seçim sürecini parti olarak erken açtıklarını ifade etti. Aday adaylığı sürecinde de bütün aday adayları ile birlikte hareketli bir süreç yaşadıklarını belirten Akay “Verem haftasını kutladığımız haftada sizleri de ziyaret etmek istedik. Çerkezköy için yapacak çok işimiz var. 30 Mart seçimlerinde ilçemiz ve halkımız için hayırlısı ne ise o olsun. Kurumlar arasında da Belediyeyi aldığımız zaman uyumlu bir şekilde çalışmak istiyoruz” dedi.
 
“ÇERKEZKÖY İYİ YERLERDE”
İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak da ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin adaylara ve partilere hayırlı olmasını temenni eden Palak “Son dönemlerde sağlık yönünden Çerkezköy’ün iyi yerlerde olduğunu düşünüyorum. Sağlık konusunda Çerkezköy’de güzel bir temelin atıldığını düşünüyorum. İnşallah ilerleyen dönemlerde de güzel çalışmaların yapılacağına inanıyorum” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10