ÇTSO yönetimi, gazetecileri kahvaltıda ağırladı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da görev yapan gazetecileri kahvaltıda ağırladı.

Çerkezköy 10.01.2014 12:09:00 0
 ÇTSO yönetimi, gazetecileri kahvaltıda ağırladı
KAHVALTIDA AÐIRLADI
Dün saat 09.00’da Glory Area Kafe’de düzenlenen kahvaltıya, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın, Meclis Başkanı Taha Ülker, yönetim kurulu üyeleri Sinan Sifil, Mesut Görgün, Metin Taşdelen ve Mustafa Seçkin, Genel Sekreter Hakan Gel ile basın mensupları katıldı.
 
 
BAŞARILAR DİLEDİ
Kahvaltı öncesi konuşma yapan ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, yönetim kurulunun davetine katılan tüm basın mensuplarına teşekkür etti. 10 Ocak’ın Gazetecilerin günü olduğunu söyleyen Ülker “Emekçilerin hakkı yenmez. Sizlerin gününü kutluyorum ve size başarılar diliyorum” dedi.
 
 
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın da Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Gazetecilerin 365 gün 24 saat esasına göre çalıştığını söyleyen Akın “Zorluklar yaşayarak görevlerinizi yerine getiriyorsunuz. Ülkemize ve bölgemize yaptığınız katkılardan dolayı size teşekkür ediyorum” dedi. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın iş dolayısıyla yurtdışında olduğunu söyleyen Akın “Onun da selamlarını iletiyorum. Her zaman yanınızdayız. Yapabileceğimiz her konuda yardımcı olmaya hazırız” dedi. Kahvaltının ardından pasta kesilirken, yönetim kurulu üyeleri tarafından gazetecilere çeşitli hediyeler verildi.
 
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10