Hayır çarşısı törenle açıldı

AK Parti Muratlı İlçe Başkanlığı Sosyal İşleri'n organize etmiş olduğu AK Hayır Çarşısı’nın açılışı önceki gün düzenlenen törenle yapıldı.

Muratlı 13.01.2014 13:37:00 0
 Hayır çarşısı törenle açıldı
TÖREN DÜZENLENDİ
Hayır çarşısının açılış törenine AK Parti Tekirdağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Emrah Tunca, AK Parti Muratlı İlçe Başkanı Hazim Karakuş, AK Parti Muratlı Belediye Başkan Aday Adayları, AK Parti Muratlı Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Albayrak ile çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreninde konuşan Mustafa Yel, “10 gün süreyle açık olacak hayır çarşımızda vatandaşlarımız hem kendi eksiklerini, hem çocuklarının eksiklerini karşılayabilecekler. Biz AK Parti olarak bu tür sosyal projeler üretmeye ve vatandaşlarımızın sıkıntılarını hafifletmeye gayret edeceğiz” dedi.
 
HER MAHALLEDE AÇMAYI PLANLIYORUZ
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur açılışta yaptığı konuşmada hayır çarşısı organizasyonun güzel bir organizasyon olduğunu ve örnek alınması gereken bir proje olduğunu belirtti. Kambur “Biz İl Başkanlığımız olarak Tekirdağ'da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yaşadığı her ilçemiz ve mahallemizde Hayır Çarşısı açmayı planlıyoruz. AK Muratlı Hayır Çarşısı hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10