“İlçemizin daha iyi yere gelmesi için çalışıyoruz”

Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, önceki gün saat 11.00’de Belediye Düğün Salonunda yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurul Toplantısına katıldı.

Malkara 13.01.2014 16:39:00 0
 “İlçemizin daha iyi yere gelmesi için çalışıyoruz”
PLAKET VERDİ
Toplantıya; AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Bulut Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Eğilmez, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ile Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ve yöneticileri de katıldı. Üç Başkan Adayının konuşmalarının ardından Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na verdiği hizmetlerden dolayı bir dönem Malkara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı yapan Hüseyin Topçu’ya plaket verdi.
 
YARIN DA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Malkara’nın daha iyi bir yerde olması için 4.5 yıldır çalıştığını ifade eden Kaya “Geçen bunca zaman içinde gerek ekonomik gerek kültürel gerekse sosyal belediyecilik konusunda Malkara’mızı geliştirmek için durmadan çalıştık. Malkara değişecek dedik hizmet almayan bir Malkara’dan hizmet alan bir Malkara konumuna geldik. Cenab-ı Allah nasip ederse dün olduğu gibi yarın da sizler için çalışmaya devam edeceğiz. Güzel Malkara’mıza hangi konuda olursa olsun hizmet edenlere şükranlarımı sunuyor ve Malkara’mız için ne hayırlısıysa o olsun diyorum.  Hepinizin bildiği gibi bu akşam Mevlid Kandili buradan herkesin Mevlid kandilini kutluyor, Cenab-ı Allah’tan hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayları ve yönetim kurulu listelerinin okunmasından sonra oy verme işlemine geçildi.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10