Kent Konseyi Yönetiminden belediyeye ziyaret

Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu, yürütme kurulu üyeleri ile birlikte Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Tekirdağ 15.01.2014 13:38:00 0
 Kent Konseyi Yönetiminden belediyeye ziyaret
BÜYÜK DESTEK VERDİLER
Geçtiğimiz hafta sonu geniş çaplı bir katılımla Tekirdağ’da gerçekleştirilen Türkiye Kent Konseyleri Platformu Toplantısının gerçekleştirilmesinde verdiği desteklerden dolayı Başkan Dalgıç’a teşekkür eden Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu, “Tekirdağ’da 270 kişilik bir katılımla gerçekleştirdiğimiz dev bir organizasyondan alnımızın akıyla çıktık. Organizasyonun sorunsuz bir şekilde yapılmasında Belediye Başkanımız Adem Dalgıç’ın da büyük katkısı var. Bize büyük destek verdiler” dedi.
 
BÜYÜK AŞAMA KAYDETTİ
Tekirdağ Belediyesi olarak her zaman kent konseyi ile koordinasyon halinde çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç da “Kent Konseyimiz 2009 yılından bu yana büyük bir aşama kaydetti. Önemli çalışmalara imza atıyorlar. Birlikte güzel projeleri hayata geçirdik. Hafta sonu yapılan toplantıda da Tekirdağımızı en iyi şekilde katılımcılara tanıttık” dedi.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10