Muhtarlar temsilcilerini seçti

Tekirdağ İl Merkezinde Mahalle Muhtarları ve Merkez İlçeye bağlı Köy Muhtarları dün toplantıda bir araya geldi.

Tekirdağ 16.01.2014 17:58:00 0
 Muhtarlar temsilcilerini seçti
TOPLANTI DÜZENLENDİ
Dün saat 14.00’da Valilik Kültür Merkezi toplantı Salonunda yapılan toplantı İl Mahalli İdareler Müdürü Nasip Ergün, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hülya Yunak, Bilgi İşlem Şube Müdürü Serpil Sarı, Hukuk İşleri Müdürü Melek Aygün gözetiminde gerçekleştirildi.
 
TEMSİLCİLİĞE EMİN DIRAK SEÇİLDİ
Toplantıya katılan Mahalle Muhtarlarının sözlü önerisi ile temsilci seçimi oylamasının açık yapılması kararlaştırıldı. Mahalle Muhtarlarından Hürriyet Mahallesi Muhtarı aday olarak gösterildi. Yapılan oylamada Hürriyet Mahallesi Muhtarı Emin Dırak oybirliği ile seçildi. Yedek olarak ise Aydoğdu Mahallesi Muhtarı Hasan Kubilay seçildi.
 
2 ADAY GÖSTERİLDİ
Toplantıya katılan Köy Muhtarlarının sözlü önerisi ile oylamanın gizli yapılması oylamaya sunulurken, katılanların oy birliği ile temsilci seçiminin kapalı oylama yapılması kararlaştırıldı. Köy Muhtarlarından Karabezirgan Köyü Muhtarı Necati Sav ve Araphacı Köyü Muhtarı Erdoğan Kayı aday olarak gösterildi. Yapılan oylamada Karabezirgan Köyü Muhtarı Necati Sav 23, Araphacı Köyü Muhtarı Erdoğan Kayı 19 oy aldı. Oybirliği ile temsilciliğe Karabezirgan Köyü Muhtarı Necati Sav seçilirken, yedek olarak ise Araphacı Köyü Muhtarı Erdoğan Kayı seçildi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER                                                                          
                        

0282 726 91 91
0282 747 65 10