“Tüm ilçeyi kapsayan projeler hayata geçirmeyi düşünüyoruz”

Namık Kemal Üniversitesi, Malkara Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Ertürk, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin’i ziyaret etti.

Malkara 19.01.2014 12:31:00 0
 “Tüm ilçeyi kapsayan projeler hayata geçirmeyi düşünüyoruz”
Ertürk, TSO Başkanı ile Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Becerik, Mahir Yıldırım ve Oda Genel Sekreteri Sinan Beşer tarafından karşılandı. Malkara TSO Başkanı Ümran Bilgin, ziyarette yaptığı konuşmada, “İlçemizin gelişmesine ve işgücü piyasasına ihtiyaç duyulan ara insan gücünün yetiştirilmesinde önemli bir yere sahip olan Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürünü oda olarak ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.
 
TARIM VE HAYVANCILIK ALANINDA ÇALIŞMA YAPMAYI HEDEFLİYORUZ
Ziyarette Tarım ve Hayvancılıkta Türkiye’nin önde gelen ilçeleri arasında gösterilen Malkara’yı daha ileriye taşımak için ortaklaşa neler yapılabileceği görüşülürken, ni Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Ertürk ise Yüksek Okul – Sanayi işbirliği ile Malkara’da Tarım ve Hayvancılık alanında yenilikçi çalışmalar yapmayı hedeflediklerini kaydetti.
 
KOMİSYONLAR TARAFINDAN ÇALIŞMALARA BAŞLANACAK
Tarım ve Hayvancılık alanlarında ortak projeler başlatma adına ön hazırlıkların devam ettiğini dile getiren Malkara TSO Başkanı Ümran Bilgin, yenilenebilir enerji kaynakları olan “Güneş Enerjisi” ve “Rüzgar Enerjisi” projeleri üzerindeki çalışmalar devam ediyor. Ziraat Odası ve Süt Üreticileri Birliği Başkanlarıyla yapılacak görüşmelerden sonra oluşturulacak ortak komisyonlar tarafından çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.
Bilgin “İlk etapta tüm Malkara’yı kapsayan bir projeyi hayata geçirmeyi düşünüyoruz” dedi. Gerçekleşen ziyarette MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Ertürk, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin’e MYO adına “Hatıra Tabağı” hediye etti.
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10