Velilerle okul yönetimi çayda bir araya geldi

Muratlı Kışlık Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen çay partisinde Muratlı Anadolu Lisesi velileri ve okul yönetimi bir araya geldi.

Muratlı 19.01.2014 12:44:00 0
Velilerle okul yönetimi çayda bir araya geldi
 
 
BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Velilerin, çeşitli yiyecek, tuhafiye türü şeyler ve benzeri el emeği ürünleriyle okulun çayına katkıda bulunduğu gözlenirken, çeşitli etkinlik ve çekilişlerin olduğu bir organizasyon gerçekleştirildi. Programda konuşan okul müdür yardımcısı Hatice İşlek “Bizler okul yönetimi, öğrenciler ve veliler olarak büyük bir aileyiz. Aileler de sık sık bir araya gelerek sorunları, eksikleri ve birlikte gerçekleştirecekleri her türlü düşünce ve çalışmayı kendi aralarında değerlendirirler. Biz de Muratlı Anadolu Lisesi ailesi olarak, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde birlikteliğimizi pekiştirmek için bir araya geldik” dedi.

ÖĞRENCİ KONSERİ İLE SONA ERDİ

Konuşmanın ardından, el emeğiyle hazırlanan yiyecekler, okula destek amacıyla satışa sunuldu. Ardından çekiliş yapıldı. Okul öğrencileri sahneye çıkarak şarkılar söyledi. Eğlence havasında geçen çay organizasyonu, öğrenci konserinin ardından son buldu.

Haber / Sevim BOZKURT

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10