Polonyalı İngilizce öğretmenleri Çerkezköy’de

Avrupa Birliği Vet-Pro Projesi kapsamında Polonya’dan Çerkezköy’e gelen 4 İngilizce öğretmeni, 19-31 Ocak tarihleri arasında Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nde 9. Sınıf ve 10. Sınıf öğrenci

Çerkezköy 21.01.2014 13:03:00 0
 Polonyalı İngilizce öğretmenleri Çerkezköy’de
EÐİTİM SİSTEMLERİ KARŞILAŞTIRILACAK
Polonyadan gelen İngilizce Öğretmenleri Monika Ramanonska, Katarzyna Niewegowska-Rocha, Aneta Przy Chodzien ve Ica Kresinska dün saat 11.00’da Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinlikte slaytlarla Polonya ve Türkiye’nin tanıtımı yapılarak, 2 ülkenin eğitim durumları  anlatıldı. Okul olarak bu projenin 5’inci projeleri olduğunu belirten okul yetkilileri “Her projemiz farklıydı. Bu proje ile de 2 ülke arasındaki eğitim yöntemleri ve materyalleri karşılaştırılacak. Tüm dünyada öğretmenler farklı metodlar kullanıyor. Biz ülke olarak neredeyiz, bu proje ile bunu görmek istiyoruz. AB üyesi olmadığımız için bu proje çok önemli. Çünkü eğitim öğretim olarak AB ülkelerinden farklılıklarımız var. Bu proje ile farklılıkları da göreceğiz” dedi.
 
 
2 HAFTA SÜRECEK
İlk hafta okulda derslere girerek uygulamalı eğitim metodlarını kullanacak olan Polonyalı İngilizce öğretmenleri, dönem tatilinin ilk haftasında da gönüllü öğrenciler için pratik İngilizce uygulaması yapacak.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10