“Biz kanunlardan yanayız”

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dün saat 09.30’da Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret eden Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tany

Çerkezköy 21.01.2014 13:38:00 0
 “Biz kanunlardan yanayız”
KANUNLARDAN YANAYIZ
Tanyeli, kurumların destekleri ile çok iyi yerlere geleceklerine inandığının dile getirerek “Dernek olarak kanunlardan yanayız. Bu işlerin takipçisi olacağız. Biz bir yerde hakkımızı korumak istiyoruz. Biz kanunların bize verdiği uyguladığı kurallara uymak zorunda olduğumuzu ifade etmek istiyoruz” dedi. Ziyarette Kaymakam Metin Kubilay’ın yanında bulunan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel de “Bu konuda çeşitli sıkıntılarınızın olduğunu biliyorduk. Bu dönemde gerekli çalışmayı Çerkezköy Belediyesi ile başlattı. Sizlerin sıkıntısının seçim sürecinin bitmesinin ardından tamamen düzeleceğine inanıyorum. Genelin hakkı, bu tür haksızlığa katlanmamalıdır. Genelin hakkı daha önemlidir. Hak nerede ise biz oradayız. Basın yolu ile zaten bu kişilere bildirim yapıldı. Biz de yaptığımız uygulamalarda gerekli ikazları yaptık. Tekirdağ Büyükşehir olduktan sonra biz rahat edeceğiz diyenler olabilir. Bu belgeler ukm tarafından tekrar verilecek. Kural her zaman geçerlidir. Anlatmak ve iza etmek gerekiyor” dedi.
 
UYGULAMAYI BAŞARILI BULUYORUZ
Dernek başkanı Tanyeli Çerkezköy’de yapılan uygulamayı başarılı bulduklarını ifade ederek “Öğrenci çeken öğrenci, servis çeken servis çekecektir. Türkiye’de zorunla halde j plakalar servis çekebilirler. Oda belediyenin insiyatifi altında olabilir. Servisçilerimiz kazanamıyorlar. Zor durumdalar. Bir sürece girdik ve hep beraber çalışıyoruz. Korsan araçlar piyasadan çıkarsa, her arkadaşımız daha iyi bakacak ve rahat edecektir. Servisçilerimiz parası olmadığı için sanayiye gidemiyor. Bu işin üzerinde fazla durmaya çalışıyoruz. Ekmek davasında olduğumuz için kırdığımız kişiler oluyor. Sizlerin destekleri ile daha iyi hizmetler yapıp daha iyi yerlere geleceğiz” dedi.
 
İŞBİRLİĞİ DEVAM ETMELİ
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da ziyaretten dolayı Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine teşekkür etti. Kubilay “2014 yılının sizler için kazasız belasız ve huzurlu bir şekilde geçmesini diliyorum. Sizlere güzel bir çalışma ortamı ve başarılarınızın devamını diliyorum. Sivil toplum örgütlerini çok önemsiyoruz. Derneklere de sürekli irtibat halinde olmaya çalışıyoruz. Sizler seçilmiş insanlarsınız, gerek odalar ve derneklerin fikirlerini önemli biliyoruz. O yüzden her geçen zaman bu koordinasyonu, işbirliğini devam ettirirsiniz” diye konuştu.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10