Engellilere ‘tatlı’ indirim

Çerkezköy Tatlı Kardeşler Organizasyon sahibi Kenan Tatlı, organizasyon işlerinde Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyelerine indirim sağlayacaklarını açıkladı.

Çerkezköy 22.01.2014 13:04:00 0
 Engellilere ‘tatlı’ indirim
SÖZLEŞME İMZALANDI
Önceki gün saat 13.00’de Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesini ziyaret eden Kenan Tatlı, Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile eı fikir alışverişinde bulundu. Tatlı Kardeşler Organizasyon ile anlaşma sağladıklarını kaydeden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkay “Geçmiş dönemlerde çalışmalar yapmıştı ve bunlar büyük ses getirmişti. Bu yıl da profesyonel yapalım diye imza altına aldık. Engellilerimize yüzde 50 indirim sunacağımızı sözleşme ile ispat ettik” dedi. Kenan Tatlı da “Engelli arkadaşlarımıza ve ailelerine hem organizasyon hem de masa, sandalye gibi mobilyalarda indirim sağlayacağız. Engelli vatandaşlarımız yüzde 50, aileleri ise yüzde 25 indirimden yararlanacaklar. Bir tek şartımız var o da Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne üye olmaları. Aynı zamanda Kent Konseyi üyesi olanlar da geçerlidir” diye konuştu.
 
ÇEVRE KİRLİLİÐİNİ ÖNLEYELİM
Çerkezköy’de halkın kapak kampanyasına da destek vermesini kaydeden Tatlı “Yıllardır gönül bağı olarak Türkiye’de ilk olarak Çerkezköy Sakatlar Derneğinin yaptığı kapak kampanyasına tüm halkımızın ve esnafımızın destek vermesini istiyoruz. Bunun hem çevre temizliği ve mali olarak desteği de vardır. Bizden sonraki gelecek nesildeki  çocukların 300-400 yıl çöpünün  pisliğini önlemek amaçlı olacak. Daha iyi yaşanabilir olması için çevre kirliliğini önleyelim” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10