Tekirdağ buz kesti

Hayrabolu’da gece yarısından sonra başlayan kar yağışı dolayısıyla ilçe beyaza büründü. Aralıklarla tipi şeklinde yağan kar yağışı, ilçede herhangi bir olumsuzluğa neden olmazken hava s

Hayrabolu 27.01.2014 19:10:00 0
 Tekirdağ buz kesti
DON OLAYLARINA KARŞI UYARI
Belediye Başkanlığı ekipleri ise 4 ana cadde ve ara sokaklarda olası kar yağışına karşı hazırlıklarını tamamladı. Belediye Başkanlığı Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü su abonelerinin su sayaçlarını don olayına karşı koruma uyarısında bulundu.
 
ÇORLU’DA HAYAT DURDU
Çorlu’da da sabaha karşı kar yağışı etkili oldu. Yağışla birlikte buzlanma meydana gelmesi, araç sürücülerine zor anlar yaşattı. Hava sıcaklığının - 2 dereceye düştüğü ilçede kar yağışı sabah saatlerinde başladı. Kısa sürede etkili olan kar yağışı nedeniyle araçların üzeri beyaza büründü.
 
TRAFİKTE SIKIŞMALAR MEYDANA GELDİ
Yollarda oluşan buzlanma nedeniyle araç sürücüleri zor anlar yaşarken, çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geldi. Çevre yolunda ise aşırı buzlanma nedeniyle trafikte sıkışmalar meydana geldi. Yolda kalan araçların yardımına ise vatandaşlar yetişti. Vatandaşlar, yoldaki araçları ittirerek yardımcı olmaya çalıştı. Belediye tarafından yollara solüsyon dökme çalışması yapıldı. Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine giren Tekirdağ güne karla başladı. Sabah erken saatlerde başlayan kar yağışı Muratlı’da da etkili oldu.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10