"Trakya'da Yaşam" yarışmasında ödüller verildi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 'Trakya'da Yaşam' konulu fotoğraf yarışması ödül töreni ve sergisi önceki gün Orion AVM sergi alanında düzenlendi.

Çorlu 28.01.2014 10:24:00 0
 "Trakya
ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
46 katılımcının, 134 eser ile iştirak ettiği fotoğraf yarışmamızda, seçici kurul üyelerimizin yaptığı değerlendirme sonucunda;  Filiz Görgör'ün "Pancar Pekmezi" adlı eseri 1. lik ödülüne, Ahmet Turan Kural "Tarım Sulaması" 2. lik ödülüne, Alev Özcan "Müzisyenler" 3. lük ödülüne, Volkan Karcebaş'ın "Kışlıklar Hazırlanıyor", Erhan Baycan'ın "Geçit Ağzı Köyü", Servet Çınar'ın "Kadir Gecesi" adlı eserleri mansiyon  ödülü  almaya hak kazandı. Törenin açılış konuşmasını yapan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu; "Her yıl farklı temalarda bu sanatın yaşatılması adına çeşitli yarışmalar düzenlemek istiyoruz. Umarız gelecekte bu yarışmanın uluslararası düzeyde, daha geniş katılımlarla yapılabilmesini sağlarız. Bizlere fotoğraflarını  gönderen ve bizlerle eserlerini paylaşan yarışmacılarımıza, organizasyon ve değerlendirmede emeği geçen Jüri üyelerimize, Tekirdağ Genç Girişimciler İcra Komitesi'ne ve Ödül Törenimizin gerçekleşmesi ve sergimizin yayınlanmasına olanak sağlayan Orion Yönetimine  teşekkür ediyoruz" dedi. Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün de "Bölgemizin tarihsel,  sosyal ve kültürel alanlarda tanıtımına  yönelik çalışmalar yapılmasının önemini bilen bir oda olarak gelecekte bu yarışmanın uluslararası düzeyde, daha geniş katılımlarla yapılabilmesini arzu etmekteyiz. Şahsım ve Odamız Meclisi adına organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
 
 
ÖDÜLLER VERİLDİ
“Trakya'da Yaşam” konulu fotoğraf yarışmasında 1.'lik ödülünü alan Filiz Görgör'e ödülünü Çorlu TSO Meclis Başkanı  Metin Akgün, 2.'lik ödülü alan Ahmet Turan Kural'a ödülünü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu, 3.'lük ödülünü alan Alev Özcan'ı temsilen Buğsem Fıçıcıoğlu'na ödülünü Yönetim Kurulu Üyesi  Müslüm Kahraman, Mansiyon ödülü alan Volkan Karcebaş'a ödülünü Meclis Üyesi Atilla Gaygusuzoğlu, Mansiyon ödülü alan Erhan Baycan'a ödülünü Tekirdağ Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Hülya Perin, Mansiyon ödülün alan Servet Çınar'a ödülünü  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu  ödülünü takdim etti. Çorlu Orion AVM Sergi alanında yer alan "Trakya'da Yaşam" konulu fotoğraf sergisi 30 Ocak’ta sona erecek.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10