“Barış içinde yarış yapmak istiyoruz”

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, İlçe Eski Başkanları Salih Küpelioğlu ve Yılmaz Bulut, Çerkezköy Belediye Mecl

Çerkezköy 30.01.2014 13:20:00 0
 “Barış içinde yarış yapmak istiyoruz”
MEYDANLARDA OLACAÐIZ, SOKAKLARDA DEÐİL
MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel ve partililer, konuklarını MHP seçim bürosu olan Elite Düğün Salonu’nda ağırladı. Ziyarette konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon seçimlerin Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni ederken adaylara da başarılar diledi. Kan akmadan demokratik bir seçim ortamının oluşmasını temenni eden Tefon “Geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda Esenyurt’ta bir arkadaşımız şehit oldu. Biz MHP olarak meydanlara ineceğiz ama sokaklarda olmayacağız” dedi.
 
 
BAŞIMIZ SAÐOLSUN
Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan da “Bize kapınızı açtığınız için teşekkür ederiz. Burayı farklı bir kapı olarak görmüyoruz. Ülkücü bir şehidimiz var. Başımız sağolsun. İnşallah bu süreçte böyle olaylarla yeniden karşılaşmayız” dedi. BBP olarak seçim startını verdiklerini belirten Demircan “İlk olarak kendi partimiz gibi gördüğümüz MHP’yi ziyaret etmek istedik” dedi. MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel’e de başarılar dileyen Demircan “Bu süreçte sokaklarda biz de olmayacağız. 1 Nisan itibari ile yine herkes birbirinin arkadaşı. Bunun için temiz siyaset diyoruz. Projelerimizi, hizmetlerimizi anlatacağız. Takdir milletindir” dedi.
 
 
ACISINI EN DERİNDEN YAŞADIK
MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel de gerçek demokrasinin tek demokrasi olduğuna inandıklarını belirterek “Biz bu canlarımızın gitmesinin acısını en derinden yaşadık. Temennimiz böyle olayların olmaması. Bizim karanlık alanlarda işimiz yok. Bizim yerimiz meydanlar. Güvencemiz de halk. Bizim mücadelemiz Çerkezköy’de sandıkta göstereceğimiz başarı olacaktır” diye konuştu.
 
 
BARIŞ İÇİNDE YARIŞ YAPMAK İSTİYORUZ
BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı ve Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz da “Esenyurt’ta yaşanan olayda şehit olan Cengiz Akyıldız’ın hayatını kaybetmesinden üzüntü duyduk. Ufak tefek, boş şeyler için kavga etmenin gereği yok. Barış içinde yarış yapılmalı. Bu durumlara inşallah fırsat vermeyeceğiz. Bize taş atana biz gül atacağız. Sandıkta halk karar verecek, halkın doğru kararı vereceğine inanıyorum” dedi. Türkiye’yi germeye kimsenin hakkının olmadığını vurgulayan Faruk Korkmaz “Ufak bir olayda herkes zarar görür. Ne olur milleti felakete sürüklemesinler. İnşallah barış içinde yarış yapmak istiyoruz” dedi.
 
 
 
PROJELERİN KONUŞULMASINI İSTİYORUZ
Çerkezköy Belediyesi’ni kazanacaklarına inandıklarını söyleyen MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon “Bazıları ‘AK Parti’ye verilmeyen oylar CHP’ye gidecek’ diyor. Bu tamamen politik bir oyundur, seçmenin oylarına ipotek koymaktır. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için oy istediklerini söylüyorlar. Çerkezköy’ü Recep Tayyip Erdoğan yönetmeyecek. Biz onlardan daha fazla iddialıyız” derken, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan da “Siyasi partileriz. Seçime gireceğiz. Bunun kararını verecek olan halktır. Biz temiz siyaset yapacağız. Herkes haddini bilecek. Biz BBP olarak halkın karşısına projelerimiz ile çıkacağız. Bundan sonra projelerin konuşulmasını istiyoruz” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10