Kuzulu “Anadolu Lisesi’nde fikir birliğine vardık”

TOKİ tarafından yapımı tamamlanan ve Kapaklı Çok Programlı Lisesi’ne ek bina olarak tahsis edilmesi planlanan okul binası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kapaklı 30.01.2014 17:13:00 0
 Kuzulu “Anadolu Lisesi’nde fikir birliğine vardık”
EN BÜYÜK EKSİKLİK ANADOLU LİSESİ
Kaymakam Kuzulu, yerel idareciler olarak Kapaklı’nın her türlü ihtiyaçları kapsamında çeşitli etütler yaptıklarını ifade ederek “İlçemizin eğitim konusundaki sorunları kapsamında da çeşitli araştırmalar yaptık. Bu çerçevede çeşitli projeler ürettik. Kapaklı’nın eğitim alanındaki en büyük eksikliğinin de Anadolu Lisesi olduğu noktasında fikirbirliğine vardık” dedi.
 
HAREKETE GEÇTİK
Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kapaklı’da TOKİ tarafından yaptırılan okul binasının 2014-2015 eğitim-öğretim döneminde Anadolu Lisesi olarak hizmete başlaması için 28 Ocak tarihinde Tekirdağ Valiliği’ne gerekli yazının gönderildiğini ifade ederek “Konuyla ilgili yaklaşık 1 hafta önce harekete geçtik” dedi. Kuzulu, Kapaklı’da yalnızca eğitim alanında değil, her alanda gerekli çalışmaları yaparak sorunları tespit etmeye ve tespit edilen sorunların en kısa sürede çözüme kavuşması için projeler üretmeye devam edeceklerini ifade etti.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10