Köprülü sahaya indi

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü; yerel seçimlere iki ay kala parti örgütüyle seçim çalışmalarını hızlandırdı.

Tekirdağ 2.02.2014 12:44:00 0
 Köprülü sahaya indi
DEÐERLENDİRMELERDE BULUNDU
Saray ve Hayrabolu ilçelerinde Partisinin Başkan Adayları ve ilçe örgütleriyle seçim çalışması yapan CHP’li Köprülü, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Saray’a yaptığı ziyarette öncelikle parti örgütünü ziyaret eden Milletvekili Köprülü, burada yerel seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulundu.  Köprülü, partililerle yaptığı değerlendirme toplantısında birlik mesajı verirken; CHP Saray ilçe olarak yerel seçimlerde; ilçenin 19 köyünde, 2 beldesinde ve Saray Merkez’de AKP’nin sıfır çekmesi için yoğun bir çalışma temposuna girmelerini, çalmadık kapı bırakmamaları gerektiğini ve bu ilçede 15 Belediye Meclis Üyeliğini almak zorunda olduklarını vurguladı.
 
İHTİYACIMIZ GEÇMİŞTEN FAZLA
Daha sonra parti örgütü ve Belediye Başkan Adayları Nazmi Çoban ile beraber esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Köprülü, bazı sivil toplum kuruluşlarıyla da bir araya geldi. Akşam saatlerine kadar Saray ziyaretini sürdüren Köprülü Çukuryurt köyünü de ziyaret etti. Verdikleri mücadelenin sadece CHP mücadelesi olmadığına vurgu yapan Köprülü; AKP hükümetinin “17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu” ile gerçek yüzünü tüm ülkeye gösterdiğini ileri sürdü. Ülkenin varlık sebeplerinin ortadan kaldırılmaya çalışıldığı bir dönemden geçtiklerini ileri süren Köprülü, “Bu nedenle Saray’a ihtiyacımız geçmişten kat ve kat daha fazladır” dedi.
 
KÖPRÜLÜ: “TEKİRDAÐ’DA VE 11 İLÇEDE ZAFER CHP’NİN OLACAK”
Saray ilçesinde seçim çalışmalarını tamamlayan Köprülü ertesi gün de Hayrabolu ilçesinde yoğun bir program gerçekleştirdi. İlçe örgütü ve CHP Hayrabolu Belediye Başkan Adayı Fehmi Altayoğlu tarafından karşılanan Köprülü, beraberindeki partililerle gece saatlerine kadar süren seçim çalışmasına katıldı.   Hayrabolu ve Çerkezmüsellim Beldesinde vatandaşlarla, esnafla bir araya gelen Köprülü , seçim ziyaretlerinde yaptığı konuşmada; CHP olarak 30 Mart’ta Tekirdağ Büyükşehir’de ve 11 ilçede zafer kazanacaklarını ifade etti.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10