Mandalı “Siyaset değil, hizmet yapmaya geliyorum”

CHP’den Kapaklı Belediye Başkan Adaylığına gösterilen mevcut başkan İrfan Mandalı’nın İsmetpaşa Mahallesi’ndeki seçim bürosu önceki gün saat 16.00’da düzenlenen törenle açıldı.

Kapaklı 2.02.2014 15:23:00 0
 Mandalı “Siyaset değil, hizmet yapmaya geliyorum”
ÖRNEK BİR BELEDİYECİLİK BAŞLATACAÐIZ
Havanın soğuk olması dolayısıyla program içeride başladı. Açılış programında konuşan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, desteğin artarak devam etmesini istedi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da 2004’ten beri belediye başkanlığı yaptığını anımsatarak “Sizin de teveccühünüz olursa Trakya’da örnek bir belediyecilik başlatacağız” dedi. Merhum DSP Genel Başkanı Bülent Ecevit’in kendisine 2 seçim otobüsü tahsis ettiğini ifade eden Mandalı “O bu otobüsün üstünden vatandaşlara seslendi. Ben de sizlere oradan seslenmek istiyorum” diyerek konuşmasını seçim otobüsünün üstünden sürdürdü.  Mandalı seçimden sonra bu otobüsü müze haline getireceklerini söyledi.
 
 
KAPAKLIYI ŞAHLANDIRACAÐIM
Kapaklı’yı şahlandıracağına söz veren Mandalı “1986’da belediye olduğumuzda nüfusumuz 3 bindir, 2004’te nüfusumuz 30 bindi, şimdi ise nüfusumuz 100 bin oldu. Örnek bir Kapaklı Belediyesi var. Belediye ne 1 lira faiz ödüyor, ne de 1 lira borcu var. Tertemiz bir belediye var” dedi. İsmetpaşa Mahallesi’nde kaldırımların yüzde 95’inin tamamlandığını, Mayıs ayından itibaren de sıcak asfalt yapılacağını dile getiren Mandalı “Su sondajımız devam ediyor. Rahat bir şekilde musluklardan su içebilirsiniz” dedi.
 
 
DEVLET HASTANESİNE KAVUŞACAÐIZ
Hastane ile ilgili gerekli yerlere yazılar yazdıklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Hastaneden Çerkezköy ibaresi kaldırılacak. Kapaklı Devlet Hastanesi ve aciline kavuşmuş olacağız. Özel hastanelerin de önünü açacağız” diye konuştu.
 
 
BİZİ SATMAYA ÇALIŞANLAR OLDU
Yüzde 50 değil, yüzde 85 oy istediğini söyleyen İrfan Mandalı “Şuanda ustalık dönemine doğru gidiyoruz. Bugüne kadar hiçbir vatandaşıma ayrım yapmadan hizmet ettim. Bundan sonra ayrım yapmadan hizmet edeceğime söz veriyorum” dedi. Siyaset değil hizmet yapmaya geldiğini belirten Mandalı “6 Aralık 2012’de bir değişim oldu. Bizi içeriden satmaya çalışan çok dostlarımız oldu. Bizi Çerkezköy’e satmaya çalışanlar oldu. Çerkezköy’ün borcunun yarısını Kapaklı’nın üstüne bindirmek için uğraştılar. Sizin borcunuzu biz üstlenmeyeceğiz” dedi. “Kapaklı genişliyorsa bu genişlemede İrfan Mandalı ve ekibi de olmalı” diyen Mandalı, Karaağaçlıların ve köylerin de kendilerinden hizmet beklediğini söyledi.Daha önce geçirdiği soruşturma ile ilgili hiçbir şekilde ceza almayacağını söyleyen Mandalı “Hiçbir zaman siyasetten kopmayacağım. Her zaman sizin hizmetinizde olacağım” dedi. Açılışta konuşan CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay da bu kalabalığın 30 Mart’ın habercisi olduğunu ifade ederek “İrfan Mandalı’nın hizmetlerini Çerkezköy’e örnek gösteriyoruz. Bu mücadelede hepinizin desteğine ihtiyacımız var” dedi.
 
 
KATILIM YOĞUN OLDU
Açılış törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Tekirdağ Büyükşehit Belediye Başkan Aday Adayları Erdoğan Kaplan ve Şerafetdin Terzi, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP’li İl Genel Meclis Üyesi Zeki Gürcün ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Açılkışın ardından İrfan Mandalı ve partililer çalan seçim müziği eşliğinde birlik ve baraberlik mesajı verdi. 
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10