Yetkilendirme yapıldı

Ergene ve Kapaklı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine gıda ve yem denetimleri konularında yetkilendirme yapıldı.

Ergene 2.02.2014 15:42:00 0
 Yetkilendirme yapıldı
DENETİM YAPACAKLAR
Tekirdağ’ın büyükşehir olması ile birlikte kurulan Ergene ve Kapaklı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine de aynı yetkiler devredildi, gıda ve yem denetimlerini yapmaları konusunda İl Müdürlüğünce yetkilendirilmeleri yapıldı. Ergene ve Kapaklı İlçe Müdürlükleri kontrol görevlileri gıda ve yem satış yerleri, toplu tüketim yerleri, süt toplama merkezleri, ekmek, pastacılık ürünleri ve unlu mamuller üretim, satış ve toplu tüketim yerleri, Alo Gıda 174 şikayetleri, zehirlenme şikayetleri konularında denetim ve kontrol yapacak. Bu konularda numune alma ve idari yaptırımları da yapacak olup, kayıt ve onay işlemlerini de gerçekleştirecekler.
 
MALZEMELER TESLİM EDİLDİ
Belirtilen konularda kontrol görevlileri tekrar eğitilecek. Yapacakları ilk denetimlere Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü kontrol görevlileri de nezaret edecek. Yetkilendirme ile birlikte, ilk etapta denetim ve kontrol hizmetlerinde kullanacakları evrak ve malzemeler İlçe Müdürlüklerine teslim edildi. Yetkilendirmeye müteakip Ergene ve Kapaklı İlçe Müdürlükleri İl Müdür Yardımcısı Bilal Emül, Gıda ve  Yem Şube Müdürü Kamil Yaman tarafından ziyaret edildi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10