Korkmaz’dan hodri meydan

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından dün saat 10.00’da Beyzade Çay Bahçesi’nde birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenlendi.

Çerkezköy 2.02.2014 15:47:00 0
 Korkmaz’dan hodri meydan
KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER
Kahvaltıda konuşan BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, bu seçimlerin Türkiye’nin kaderini değiştirecek seçimlerden biri olduğunu ifade etti. Kim hizmet edecekse başkanlığın ona nasip olmasını temenni eden Demircan “Biz de bu seçimde varız dedik. 30 Mart akşamı bu bayrağı Çerkezköy semalarına dikeceğiz. Bu hayal değil. Biz belediyeyi alırız. Biz, hep birlikte büyük birlik ailesiyiz” dedi. 30 Mart’ta belediyenin mührünü aldıklarında belediyeye gitmeden önce BBP’nin şehit genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrini ziyaret edeceklerini söyleyen Demircan “Bizim üzerimizde çok oyunlar oynandı. Faruk Korkmaz’ın aday olamayacağını söylediler. Ama Yüksek Seçim Kurulu kararını verdi. Faruk Korkmaz adayımızdır” diye konuştu.
 
 
YALNIŞIN KARŞISINDA DİK DURDUK
Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Habip Bilgin de bir hafta önce karar aşamasına geldiklerini ifade ederek “Aday adaylığı sürecinde adaletli bir seçim olursa onun arkasında olacağız dedik. Ama birileri bizi yanlış anladı. Biz 3 arkadaş bir karar verdik. Biz bir yanlışlık gördük, bunun karşısında susmadık dik durduk. Bizi dik duramadılar diye kimse eleştirmesin. Büyük Birlik Partisi’nin geçmişi tertemiz. Ben çok umutluyum. Bu umudum bugün bir kere daha pekişti” dedi.
 
 
HERKESİ KUCAKLAYACAÐIZ
BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, Çerkezköy’de herkesi kucaklayacaklarını ve hiçbir vatandaşı ayırt etmeyeceklerini söyledi. Halkın sesine kulak verdiğini belirten Korkmaz “Artık biz halkın malı olduk. Halk kendisini makamından kovan, döven değil, 24 saat hizmet verecek bir hizmetçi istiyor” dedi. Kızılpınar’da 2004’te seçimi 64 oyla aldıklarını, 2009’da ise 670 oy farkla belediyeyi aldıklarını dile getiren Korkmaz, “Çorlu’da lokanta açılışı yapıldı. Açılışa Sağlık Bakanını getirdiler. Ama Kızılpınar’da bizim yaptığımız hizmetlerin açılışı yapılmadı. Faruk Korkmaz’ın hizmetleri görünmesin, arka planda kalsın, halk bunu görmesin dediler. Halkım zaten bu hizmetlerin nasıl olduğunu görmüş” diye konuştu.
 
 
KİMSEYLE BİR HESABIMIZ YOK
Kimseyle bir hesaplarının olmadığını söyleyen Faruk Korkmaz “Çerkezköy’de gençler bali çekiyor. Bunlar bizim vebalimizdir. Koskoca bir ilçede kültür merkezi olmaz mı? Kreş olmaz mı, halkın gideceği piknik yapacağı alan olmaz mı? Biz göreve geldiğimizde dereyi ıslah edeceğiz. Etrafını piknik alanı, bisiklet yolu yapacağız. Çok büyük projeleriniz var” dedi.
 
 
BİZİM REFERANSIMIZ KIZILPINAR
Barış içinde yarış yapacaklarını dile getiren Korkmaz “Bizim referansımız Kızılpınar. Kim ne derse desin hodri meydan. Benim Kızılpınar’da yaptığım hizmetleri bir il belediyesi yaptıysa gelsin konuşalım. Millet son 6 ayda göstermelik hizmet değil, 5 yılda hizmet bekliyor. Artık milletin gözü açıldı” dedi.
 
 
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10