Ertem, “Fikir anlamında destek isteyeceğiz”

AK Parti Genel merkez tarafından 3.kez adaylığı açıklanan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, partililerle birlikte dün Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti.

Çerkezköy 3.02.2014 18:05:00 0
 Ertem, “Fikir anlamında destek isteyeceğiz”
ÖÐRENCİ YURDUNU ZİYARET ETTİ
Saat 12.00’da gerçekleştirilen ziyarete Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Seçkin ile Belediye Başkan Aday Adaylarından Mehmet Danyeli ve Tuncay Yegin de katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu İdari Amiri Osman Ak, Belediye Başkanı Ali Ertem’in aday adaylığının hayırlı olmasını temenni ederek kendisine seçimlerde başarılar diledi.
 
 
ÖNEMLİ VE KÖKLÜ BİR STK
Sıcak karşılama dolayısıyla Osman Ak ve Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu Derneği’ne teşekkür eden Ali Ertem de “Derneğimiz, ilçemizin en eski sivil toplum kuruluşlarından birisidir. Kuruluş tarihi 1960’a dayanmaktadır. Böylesine önemli ve köklü bir STK’nın faaliyetlerinden tüm Çerkezköy halkı da haberdardır. Kendilerinin hayır işi yaptığını herkes biliyor” diye konuştu. Ertem, Osman Ak ile sürekli görüştüklerini ifade ederek “Bugün seçim öncesi hem hayır dualarını almak hem de fikirlerine başvurmak için geldik. Çerkezköy bizim ortak paydamızdır. Bu nedenle kendilerinden fikri anlamda destek isteyeceğiz” dedi. Ziyaretin ardından AK Partililer ve dernek yönetimi öğle yemeği yedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10