Belediye yardım taleplerini geri çevirmedi

Karaağaç Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısı dün saat 10.00’da Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel başkanlığında yapıldı.

Kapaklı 4.02.2014 12:05:00 0
 Belediye yardım taleplerini geri çevirmedi
YARDIM DİLEKÇELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya mazeret bildiren Şahin Salgar ve Yılmaz Mert katılmadı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündemin tek maddesi olan yardım dilekçeleri görüşüldü. Gündemin ilk yardım dilekçesinde Karaağaç Spor Kulübü’nün 2.Amatör Küme’de mücadele edeceği, ekonomik geliri olmadığından dolayı müsabakalara katılmak için iç saha ve dış saha maçlarına gitmek için futbolcular ile taraftarları taşımak üzere araç tahsis edilmesi, maç öncesi kahvaltı ile sonrasında yemeğin belediye tarafından karşılanması talebi meclis tarafından oybirliği ile kabul edildi.
 
 
CAMİNİN YARDIM TALEBİ KABUL EDİLDİ
Yapımı devam eden Karaağaç Mehmet Akif Ersoy Camiinin iç ve dış sıvası için 600 adet çimento ve 2 ton 14’lük demir ihtiyacı da oy birliği ile kabul edilirken, Karaağaç Hicret Camii’nin elektrik borçlarının belediye tarafından karşılanması talebi de görüşüldü. Daha önce belediye olarak camiye 6 bin TL verdiklerini anımsatan Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel “Meclis olarak elektrik borcunun kapanması için 6 bin TL’nin üzerine 25 bin TL vererek borcunuzu kapatabilirsiniz” dedi. İlgili yardım talebi meclis tarafından oybirliği ile kabul edildi.
 
OKULA 5 BİN TL’LİK MALZEME YARDIMI
Karaağaç Fatih Mahallesi’nde bulunan İmam Ali Camisinin inşaatının demir ve beton ihtiyacı da karara bağlandı. Camiye ihtiyaçlarını karşılamak için 10 bin TL’lik yardım yapılması oy birliği ile kabul edilirken, Karaağaç Ortaokulu’nda sosyal aktivite anlamında açılması planlanan Tekvando ve Atletizm branşları için öğrencilere kıyafet ve malzeme yardımı da görüşülerek okula 5 bin TL’lik malzeme ve kıyafet yardımı yapılması meclis tarafından oy birliği ile karara bağlandı.
 
KAPAKLI’YI BERABER İNŞA ETMEK İSTİYORUZ
Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından konuşan Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel 2009 yerel seçimlerinde Karaağaç’tan Milliyetçi Hareket Partisi adayı olarak başladığı bu yolda, seçimleri kazanarak Belediye Başkanı olarak bu zamana kadar geldiğini ifade ederek “Büyükşehir kapsamında civar köylerin ve beldelerin yeni kurulan Kapaklı ilçesine bağlanmasıyla büyük Kapaklı projesinde yeniden MHP’de 2014 yerel seçimlerinde Kapaklı Belediye Başkan adayı olarak seçim maratonunda yerimizi aldık. Kapaklı’da şeffaf, adil ve modern bir yönetim için birlikte yaşıyorsak, birlikte yönetelim sloganımızla yaşanabilir bir Kapaklı için uzman, aktif ve inanan ekiplerle yola çıkıp büyük Kapaklı’yı beraber inşa etmek istiyoruz” dedi.
 
MECLİSTE GÖRMEK İSTİYORUZ
Kapaklı için fayda sağlayacak, projeler üretecek vatandaşları, siyasi görüşü ne olursa olsun ayırt etmeden Kapaklı için Kapaklı Belediye meclisinde görmek istediklerini belirten Yücel “Büyüyen ve metropolleşen Kapaklı’da her bölgeden vatandaşlarımız için örf ve adetlerini yaşatacak ayırmadan, ayrıştırmadan, büyük Kapaklı olmak amacıyla Belediye Meclis Üyesi aday adayı olarak Kapaklı’yı yönetecek birimlerde beraber çalışmak için MHP kadrolarına davet ediyoruz. Doğduğun yer değil, doyduğun yer mantığı ile hep beraber biz büyük Kapaklıyız. Gelin sizde büyüyen ve gelişen büyük Kapaklı’ya projelerinizle değer katın” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10