Kavrazlı “Hizmet için ben de varım”

6 yıldır Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde veri hazırlama görevlisi olarak görev yapan Aylin Kavrazlı Fatih Mahalle Muhtarlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Çerkezköy 4.02.2014 15:30:00 0
 Kavrazlı “Hizmet için ben de varım”
“BEN NEDEN YAPMAYAYIM”
Seçime kısa bir süre kalan partilerin Belediye Başkan Adayları çalışmalarını sürdürürken, muhtarlık seçimleri için de hareketlilik devam ediyor. Fatih Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıklayan Aylin Kavrazlı “Bayanların diğer il ve ilçelerde muhtarlık yaptıklarını gördüm. Ben niçin yapmayayım diyerek adaylığımı açıkladım. Hizmet için ben de varım” diye konuştu.
 
“BAYANLARIN SESİ OLMAK İSTİYORUM”
Seçim çalışmalarını sürdüren  2 çocuk annesi Kavrazlı, “İki yıldır Fatih Mahallesi’nde ikamet ediyorum. Mahallemdeki bayanların sesi olmak istiyorum. Seçildiğim taktirde; işlerini yürütmekte karşılaştıkları sosyal çekinceleri aşamayan kadınlarımıza çok büyük bir kolaylaştırıcı unsur olacağıma inanıyorum. Kadın ve erkeğin yönetim tarzı arasındaki farkındalığı ortaya koyacağıma inanıyorum” dedi. İlçede bulunan kurum ve kuruluşlar ile irtibatlı olarak mahallenin sıkıntılarını üst mercilere ileterek çözüm arayacaklarını ifade eden Kavrazlı “Önümüzdeki seçimlerin öncelikle mahallemize, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10