Korkmaz, “Yanlıştan dönmek en büyük erdemdir”

AK Parti’den istifa ederek Büyük Birlik Partisi’ne ve BBP’den Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Çerkezköy 6.02.2014 15:54:00 0
 Korkmaz, “Yanlıştan dönmek en büyük erdemdir”
KARDEŞÇE YÜRÜTECEÐİZ
BBP Çerkezköy İlçe yönetimi ile birlikte dün saat 12.00’da Atatürk Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret eden Korkmaz, esnafın sıkıntılarını da dinledi.  Esnaf ziyaretinde Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Habip Bilgin, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan ve BBP İlçe Yönetimi de hazır bulundu. Daha yaşanılabilir bir Çerkezköy için esnaftan destek isteyen Korkmaz, “Çerkezköy halkının bize olan yaklaşımından memnuniyet duyuyoruz. Halkımız, her gittiğimiz yerde bizleri güler yüzle karşılıyor. İnşallah onların teveccühü ile Çerkezköy’ü birlik beraberlik içinde kardeşçe yöneteceğiz” diye konuştu.
 
HİZMETÇİ SEÇECEKSİNİZ
Gelecek için güzel projelerinin olduğunu söyleyen Korkmaz “30 Mart yerel seçimlerinde sizler hizmetçi seçeceksiniz, efendi değil. O hizmetçi de karşınızda duruyor” dedi. Esnaf ziyareti sırasında yoldan geçen iki askerle de sohbet eden BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, askerlerin beresini takarak “Ben de yıllarca şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görev yaptım. Şimdi de Çerkezköy halkına hizmete talip oldum” dedi.
 
 
HEP BİRLİKTE HAKKIMIZI ARAYACAÐIZ
Korkmaz’ın ziyareti sırasında Atatürk Caddesi’nde yıllardır telefonculuk yaptığını belirten bir esnaf, “Hükümet, kredi kartlarına taksit olayını kaldırdığı günden beri, bizim gibi esnafları satış yapamaz hale getirdi” dedi. Korkmaz da yanlışın farkına varıp o yanlıştan dönmenin en büyük erdem olduğunu ifade ederek “Hep birlikte hakkımızı arayacağız. İnşallah bu tür sıkıntılar da hükümetimiz tarafından en kısa sürede çözüme kavuşturulur” diye konuştu.   Esnaf ziyaretlerine devam eden Faruk Korkmaz, girdiği bir işyerinde de kendisi ile birlikte Ak Parti’den Çerkezköy Belediye Başkan Adaylığı’nı açıklayan sonrasında ise Ali Ertem’in yanında yer alan Mehmet Danyeli ile karşılaştı. Korkmaz, “Çok konuştuk, çok uğraştık ama olmadı. Biz yuvamıza, evimize döndük. Kimse de bize ‘neden gittin’ diye soramaz” dedi. Danyeli ise “Kısmet. İnşallah herkes için hayırlısı olur” dedi.
 
 
DESTEK İSTEDİ
Cadde üzerindeki bir kuyumcu dükkanına girerek esnaftan ve vatandaştan destek isteyen Faruk Korkmaz, kendisini tanıttı. BBP’den Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olduğunu ifade eden Korkmaz “10 yıldır Kızılpınar Belediye Başkanlığı yapıyorum. 24 yıl da TSK’da evlatlarınıza asker olarak hizmet ettim” dedi.  Nuray Yorulmaz da Kızılpınar’da her yerin bozuk olduğunu belirterek “4 yıldır Kızılpınar’da yaşıyorum. Su yok. Elektrik gidiyor. Duraklar berbat, yollar berbat. Eğer bir iyileşme olmazsa daha sonra yine görüşürüz” dedi.
 
 
Haber / Cem BÜLBÜL 

0282 726 91 91
0282 747 65 10